.

.

Адаптер BoxWave, който е Съвместим с Blackview A80s (Адаптер от BoxWave) - Адаптер за зареждане под ъгъл MagnetoSnap PD, адаптер за зареждане под ъгъл MagnetoSnap PD за Blackview A80s - Сребрист Метали?

Адаптер BoxWave, който е Съвместим с Blackview A80s (Адаптер от BoxWave) - Адаптер за зареждане под ъгъл MagnetoSnap PD, адаптер за зареждане

BGN 10.17

Брой продукти
На склад

? [МАГНИТНА ЗАРЕЖДАНЕ] Адаптер Box Wave, който е съвместим с Blackview A80sПросто включете магнитен адаптер към вашия A80s.Междувременно включете другата страна на текущото зарядното устройство и кабела.Когато дойде време да се зарежда, просто поставете кабел някъде в близост до с адаптер и с помощта на магнит ЗАКЛЮЧЕТЕ го в правилната позиция, за да започнете да зареждате!. ⚡ [Висока мощност 100 W] Благодарение на мощност до 100 Вата сигурно можете да заредите вашата A80s със спокойна душа!Работи също толкова добре както с малки устройства, така и с энергозатратными. ? [ЪГЪЛ на НАКЛОН 90 градуса] Оптимизиране на пространството на работния плот с помощта на добре обмислена конструкция адаптер Magneto Snap PD Angle Adapter под прав ъгъл 90 градуса.Вашият кабел за зареждане ще бъде внимателно положени на масата. ? [АЛУМИНИЕВА СПЛАВ] е Изработена от висококачествени материали от алуминиева сплав.Ъглов адаптер Magneto Snap PD е здрав и стил и е отлично допълнение към вашата съществуваща зарядното устройство. ? [Устойчивост на УСТРОЙСТВОТО] Запазване на порт на конектор на вашия A80s!Постоянна връзка и изключване от мрежата може да доведе до износване на пристанището.С помощта на ъглов адаптер Magneto Snap PD, просто оставете адаптер на устройството A80s и свържете го с помощта на магнит, запазвайки порт за зареждане.Адаптер Box Wave е съвместим с Blackview A80s.Обновете зарядно устройство, USB Type-C с помощта на ъглов адаптер Magneto Snap PD от Box Wave!Просто включете магнитен адаптер с порт за зареждане на вашата A80s.Междувременно включете другата страна на текущото зарядното устройство и кабела.Когато дойде време да се зарежда, просто поставете кабел някъде в близост до с адаптер и с помощта на магнит ЗАКЛЮЧЕТЕ го в правилната позиция, за да започнете да зареждате!Благодарение на мощност до 100 Вата сигурно можете да заредите вашата A80s със спокойна душа!Работи също толкова добре както с малки устройства, така и с энергозатратными.Оптимизиране на пространството на работния плот с помощта на добре обмислена конструкция Magneto Snap PD Angle Adapter под прав ЪГЪЛ 90 градуса.Вашият кабел за зареждане ще бъде внимателно положени на масата.Изработен от висококачествени материали от АЛУМИНИЕВА СПЛАВ.Ъглов адаптер Magneto Snap PD е здрав и стил и е отлично допълнение към вашата съществуваща зарядното устройство.

Други функции

Най-добри сделки