.

.

Гел BAITFUEL X55 Формула за риболов: Технология, с повишено миризма на рибата с мощни аттрактантами и подобрители на вкуса, които подобряват поклевку риба.

Гел BAITFUEL X55 Формула за риболов: Технология, с повишено миризма на рибата с мощни аттрактантами и подобрители на вкуса,

BGN 8.69

Брой продукти
На склад

РАЗВИТИЕ Доказано на вода, BAITFUEL обогащено технология F. – Fish Active Scent Technology – научно разработена, за да стимулира инстинкт на хищник от риба.BAITFUEL на водна основа, лесно отделя миризма и имитира миризмата и вкуса на истинската добив, разширяване на зоната на поражение, създавайки мощен облак от аромат около примамки.ТЕСТВАН НА ВОДАТА.BAITFUEL е преминал обширни изследвания, разработване и изпитване в лаборатория и на водата, за да се гарантира, че BAITFUEL изпълнява заброс за забросом. повече от 24 месеца на научните изследвания и развойна дейност, проведени от биологами-рибари от световна класа (които също се провеждат състезания по риболов, улов), са били изразходвани за развитие BAITFUEL.Истинската наука учени, които да лови риба.Рибата ухапване и продължава да хапе, заброс за забросом - дори на прижатого костур.BAITFUEL провокира основни агресивни навици хищник у риба, за стимулиране на по-голямо количество поклевок и по-дълго време на задържане на вашата стръв. Доказано на вода, BAITFUEL обогащено технология F. – Fish Active Scent Technology – научно разработена, за да стимулира инстинкт на хищник от риба.BAITFUEL на водна основа, лесно отделя миризма и имитира миризмата и вкуса на истинската добив, разширяване на зоната на поражение, създавайки мощен облак от аромат около примамки.ТЕСТВАН НА ВОДАТА.BAITFUEL е преминал обширни изследвания, разработване и изпитване в лаборатория и на водата, за да се гарантира, че BAITFUEL изпълнява заброс за забросом. повече от 24 месеца на научните изследвания и развойна дейност, проведени от биологами-рибари от световна класа (които също се провеждат състезания по риболов, улов), са били изразходвани за развитие BAITFUEL.Истинската наука учени, които да лови риба.Рибата ухапване и продължава да хапе, заброс за забросом - дори на прижатого костур.BAITFUEL провокира основни агресивни навици хищник у риба, за стимулиране на по-голямо количество поклевок и по-дълго време на задържане на вашата стръв.

Други функции

Най-добри сделки