.

.

Преносим Помпа за изпомпване на велосипедни гуми, Велосипеди на въздушна Помпа с Високо Налягане, Велосипеди помпа, помпа за гуми, Авто помпа за Гуми, Преносим Авто?

Преносим Помпа за изпомпване на велосипедни гуми, Велосипеди на въздушна Помпа с Високо Налягане, Велосипеди помпа, помпа за гуми, Авто

BGN 6.86

Брой продукти
На склад

PC ПОМПИ, монтирани НА колело - Този на велосипеди помпа за високо налягане може ефективно да предотврати попадането на дъжд, на цимент и почвата.Помпа за планински велосипед - по-бързо, отколкото други обикновени колоездене, въздушни помпи, това е вашият най-добър избор.ВЪЗДУШНА ПОМПА BALLS - Малък размер и малко тегло.Освен това, тя може ефективно да предотврати попадането на дъждовна вода и на почвата.Foot помпа за велосипед.ГУМАТА ПОМПА - накачивающее устройство осигурява малко съпротивление, бърза помпи.Можете да го използвате с доверие.Помпа ЗА помпане на ВИСОКО НАЛЯГАНЕ - Много е лесно да поставите този на велосипеди гумата помпа в велосипедную чантата или прикрепен към рамката на велосипеда. помпи, монтирани на колело, БР.- Този велосипеден помпа за високо налягане може ефективно да предотврати попадането на дъжд, на цимент и почвата.Помпа за планински велосипед - по-бързо, отколкото други обикновени колоездене, въздушни помпи, това е вашият най-добър избор.ВЪЗДУШНА ПОМПА BALLS - Малък размер и малко тегло.Освен това, тя може ефективно да предотврати попадането на дъждовна вода и на почвата.Foot помпа за велосипед.ГУМАТА ПОМПА - накачивающее устройство осигурява малко съпротивление, бърза помпи.Можете да го използвате с доверие.НАДУВАЕМ помпа за ВИСОКО НАЛЯГАНЕ - Много е лесно да поставите този на велосипеди гумата помпа в велосипедную чантата или прикрепен към рамката на велосипед.Осъществяване на списък 1 х велосипеден помпа, Особености -Материал : PC пластмаса, алуминиева сплав Външен велосипеден помпа. -Цвят : Както е показано на фигура Доставка на мотора. -Забележка : можете да превключвате между американски дюзата и френското въздушно помпа с цикличен накрайник. -Размер : около 21.79in пътен велосипеден помпа. - Добра помпа колоездене масло е както за пътнически, така и за планински велосипеди.Това може да бъде и по време на подови настилки на открито. - Произвежда повече от въздух под високо налягане, което спестява време на надувания.Това е много лесна за използване на велосипеди помпа. - Също така може да стане добър подарък за рождения ден на вашите приятели, на тях той много хареса. под наем етаж помпа. - Компактен и лек, този велосипеден гумата помпа е много удобно в переноске и лесен за използване за помпане на велосипеди на открито.

Други функции

Най-добри сделки