.

.

Яка Faleela Soft &Comfy с пеперуда за кучета, Подвижна и Регулируема каишка с папийонка за домашни любимци от малкия и среден размер (малко (опаковка от 1), синьо и бяло)

Яка Faleela Soft &Comfy с пеперуда за кучета, Подвижна и Регулируема каишка с папийонка за домашни любимци от малкия и среден размер

BGN 5.86

Брой продукти
На склад

★ Подходящи за размер на врата на кучето от 9,5 до 15 см-Широчина 0,6 инча при измерване на врата на куче - Използвайте нарязани въжета, за да се измери разстояние около врата на кучето си, това ще ви даде най-точното измерване ★ ТРАЙНИ, КАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ придават на този дизайнерски, яката банда красив външен вид и продължават дълго време.Материал : дизайнерски плат от 100% памук. ★ За разлика от повечето вратовръзки-пеперуди, произведени за кучета, това е традиционна двойна вратовръзки-на пеперуда.Всяка пеперуда сшита ръчно и закрепен към яката с помощта на еластична каишка. ★ Катарами, изработени от неръждаема стомана и висока якост пластмаса, което намалява теглото и осигурява якост.D-образни халки са заварени за да се гарантира голяма здравина и издръжливост. ★ ГАРАНЦИЯ ЗА ВАС : Ако не сте напълно доволни от покупката си или стока е повредена при транспорт, счупени, моля, моля свържете се с нас.Ние бързо ще решим вашия проблем. ★ Подходящи за размер на врата на кучето от 9,5 до 15 см-Широчина 0,6 инча при измерване на врата на куче - Използвайте нарязани въжета, за да се измери разстояние около врата на кучето си, това ще ви даде най-точното измерване. ★ ТРАЙНИ, КАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ придават на този дизайнерски, яката банда красив външен вид и продължават дълго време.Материал : дизайнерски плат от 100% памук. ★ За разлика от повечето вратовръзки-пеперуди, произведени за кучета, това е традиционна двойна вратовръзки-на пеперуда.Всяка пеперуда сшита ръчно и закрепен към яката с помощта на еластична каишка. ★ Катарами, изработени от неръждаема стомана и висока якост пластмаса, което намалява теглото и осигурява якост.D-образни халки са заварени за да се гарантира голяма здравина и издръжливост. ★ ГАРАНЦИЯ ЗА ВАС : Ако не сте напълно доволни от покупката си или стока е повредена при транспорт, счупени, моля, моля свържете се с нас.Ние бързо ще решим вашия проблем. * Ако търсите специален нашийник за кучета с лък, този нашийник ще ви стане най-добрият избор!Благодарение на съемному очарованието под формата на тай-пеперуди, кучето ви изглежда толкова сладко и необичайно по време на партита или разходки. * Вашият домашен любимец трябва да бъде обект на завист от съседи и приятели!Това е и идеален подарък за домашни любимци, и любителите на домашни животни.

Други функции

Най-добри сделки