.

.

Чанта за съхранение, подходяща за очила за виртуална реалност Oculus Quest 2 от Второ поколение, Чанта-месинджър, Аксесоари за съхранение | | - - (Цвят: Светло сив, CN)

Чанта за съхранение, подходяща за очила за виртуална реалност Oculus Quest 2 от Второ поколение, Чанта-месинджър, Аксесоари

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

Цвят : светло сив, стил A Помещение включва : 1 * Чанта през рамо 1 * презрамка Забележки : 1. Допуска се отклонение 0-1 инч от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект. Антивибрационна, декомпрессионная и висока устойчивост на удар, ефективно защищающая Oculus quest 2 и аксесоари от удари. Подплата от фланела, мека и удобна, за да се избегне износване на повърхността на тялото на самолета и да се избегне надраскване корпус. Проста и модерна кожена дръжка, лесно регулируем пагон, което ви позволява да съхранявате удобно и да пътуват.Цвят : светло сив, стил A. Помещение включва : 1 * Чанта през рамо 1 * презрамка Забележки : 1. Допуска се отклонение 0-1 инч от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект. Антивибрационна, декомпрессионная и висока устойчивост на удар, ефективно защищающая Oculus quest 2 и аксесоари от удари. Подплата от фланела, мека и удобна, за да се избегне износване на повърхността на тялото на самолета и да се избегне надраскване корпус. Проста и модерна кожена дръжка, лесно регулируем пагон, което ви позволява да съхранявате удобно и да пътуват.Чанта за съхранение Подходящ За очила за виртуална реалност Oculus Quest 2 от Второ поколение Чанта-Месинджър Чанта За съхранение на Аксесоари Функции : 1. Антивибрационный, декомпрессионный и има висока удар, ефективно защитава Oculus quest 2 и аксесоари от удари. Подплата от фланела, мека и удобна, за да се избегне износване на повърхността на тялото на самолета и да се избегне надраскване корпус. Проста и модерна кожена дръжка, лесно регулируем пагон, което ви позволява да съхранявате удобно и да пътуват. Конструкция с фиксирана се деформира лесно да се обработва и става. Конструкция от мрежа, можете да сложите малки аксесоари, не запачканные.Описание : В този продукт се използват висококачествени материали, които могат ефективно да защити колата, не поцарапают детайли на машини и удобни при съхранение и переноске.Технически характеристики : Материал : Fabric Размер : 29.5 Смпакет включва : 1 * Чанта през рамо 1 * презрамка Забележки : 1.

Други функции

Най-добри сделки