.

.

AMAZING FORCE Черен Смесител за баня, Черен Смесител за мивка с един отвор, с една дръжка, Матиран Черен Смесител за Вана, Смесител за тоалетна масичка-Сливи за мивки и Пал?

AMAZING FORCE Черен Смесител за баня, Черен Смесител за мивка с един отвор, с една дръжка, Матиран Черен Смесител за Вана, Смесител

BGN 15.60

Брой продукти
На склад

【Модерен дизайн миксер за мивка в банята】 Красиво матово черно покритие, устойчиво на надраскване, корозия и потъмняване на стенописите 【Лекота на работа】 Конструкция с един лост дава възможност за лесно регулиране на дебита и температурата. 【Здрав и превъзходен материал】 Смесител за баня с една дръжка, търговски конструкция от неръждаема стомана SUS 304, отлична устойчивост на корозия.Превъзхожда браншови стандарти за издръжливост, като същевременно осигуряват трайност през целия живот, огнеупорни маркуч EPDM. 【Смесител за баня с един дупка】 е Предназначен за конфигурации с 1 дупка (настолна печка в комплект не е включена). 【Предпоставка включва】 Инсталиране на 1 дупка, 23,6-инчов линия за подаване на топла и студена вода са включени в комплекта. 【Модерен дизайн миксер за мивка в банята】 Красиво матово черно покритие, устойчиво на надраскване, корозия и потъмняване на стенописите. 【Лекота на работа】 Конструкция с един лост дава възможност за лесно регулиране на дебита и температурата. 【Здрав и превъзходен материал】 Смесител за баня с една дръжка, търговски конструкция от неръждаема стомана SUS 304, отлична устойчивост на корозия.Превъзхожда браншови стандарти за издръжливост, като същевременно осигуряват трайност през целия живот, огнеупорни маркуч EPDM. 【Смесител за баня с един дупка】 е Предназначен за конфигурации с 1 дупка (настолна печка в комплект не е включена). 【Предпоставка включва】 Инсталиране на 1 дупка, 23,6-инчов линия за подаване на топла и студена вода са включени в комплекта.AMAZING FORCE произвежда професионални продукти и оборудване за кухни и бани в продължение на 20 години.Нашата кухненско обзавеждане и оборудване се продават по цял свят на дребно, компании за дизайн на интериора и туристическата индустрия.Ние работим с различни дизайнери по целия свят, за да създадете съвременен вид на банята.Смесител за баня AMAZING FORCE създава чист и елегантен външен вид, който идеално се съчетава с всякакъв интериор.

Други функции

Най-добри сделки