.

.

Tofficu Акрилен Капак на Клавиатурата Защита на Клавиатурата за лаптоп Защита на Котки от докосване на Клавиатурата Поставка за монитор (475 * 150 * 48 мм)

Tofficu Акрилен Капак на Клавиатурата Защита на Клавиатурата за лаптоп Защита на Котки от докосване на Клавиатурата Поставка

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

Можете да използвате този калъф за защита не само на клавиатурата, но и на други клавиатури същия размер калъф за лаптоп клавиатура.То може да бъде ваш незаменим избор за защита на клавиатурата от прах и вода. капак на клавиатурата на лаптопа.Свалящ се и моющаяся, безплатен почистване не засяга ефективността на неговото използване. капак на клавиатурата на лаптопа.Изработен е от добър материал, лесен, ясен, здрав и практичен. капак на клавиатурата на лаптопа.Трябва да избършете капака на клавиатурата парче плат, и ти веднага да му дам нов облик. капак на клавиатурата на лаптопа.Можете да използвате този калъф за защита не само на клавиатурата, но и на други клавиатури същия размер. калъф за лаптоп клавиатура.То може да бъде ваш незаменим избор за защита на клавиатурата от прах и вода. капак на клавиатурата на лаптопа.Свалящ се и моющаяся, безплатен почистване не засяга ефективността на неговото използване. капак на клавиатурата на лаптопа.Изработен е от добър материал, лесен, ясен, здрав и практичен. капак на клавиатурата на лаптопа.Трябва да избършете капака на клавиатурата парче плат, и ти веднага да му дам нов облик. капак на клавиатурата на лаптопа.Описание Калъф за клавиатура Акрилни протектор клавиатура за лаптоп Защита на котки от докосване на клавиатурата Поставка за монитор Характеристики - Цвят : прозрачен;- Материал : акрил;-Размер : около 47,50x15,00x4,80 см./18, 67 X5,89x1,89 инча; Осъществяване включва 1 х калъф.

Други функции

Най-добри сделки