.

.

DIDA BEAUTY Pro-Възстановяващ Хидратиращ крем за лице с Эссенцией от бръчки Xylane с Пептидным Витамин е и масло от авокадо - Нощен крем от Фини линии, бръчки, Сухота и Тъмни п?

DIDA BEAUTY Pro-Възстановяващ Хидратиращ крем за лице с Эссенцией от бръчки Xylane с Пептидным Витамин е и масло от авокадо

BGN 36.66

Брой продукти
На склад

Гидроксипропилтетрагидропирантриол (проксилан)Трипептид-1 (GHK).Ацетилгексапептид-8 (Аргирелин).Пальмитоилпентапептид-3 (Матриксил).Масло от авокадо.Токоферилацетат (витамин е). Масло от семена на макадамия трехлистной.Този хидратиращ крем за лице е антивозрастным възстановителен крем.Той укрепва кожата и образува защитен мастната бариера, увеличава синтеза на колаген, пречиства по-дълбоките слоеве на кожата, помага за премахване на бръчките, изсветлява тъмните петна, "пачи крак", тъмните кръгове и лунички. 3 незаменими пептид усилват синтеза на колаген, повишава регенерацията на стари и повредени колаген и подобряват качеството на нов колаген с помощта на различни механизми. повишава количеството на фибробласти, които са част от по-долните слоеве на кожата и ускоряват зарастването на рани. използва инхибиране на невротрансмитери в кожата, които появата на бръчки.Нашият крем за лице против бръчки съдържа масло от авокадо, което е дълбоко почиства кожата.Авокадо съдържа седем пъти повече витамин В2 и два пъти повече протеини, отколкото портокалите.Концентриран екстракт от етерично масло от авокадо се използва за дълбоко почистване на кожата, премахване на бръчки и изсветляване на тъмните петна и лунички.Хидратиращ крем за лице DIDA BEAUTY съдържа масло от макадамия и витамин е. Маслото от макадамия съдържа необходимите хранителни вещества за кожата, които образуват защитен маслен слой, грижи за тен на кожата, укрепват като бариера на кожата, защитават клетъчната мембрана, хидратира. Витамин е осигурява спектральную защита, помага за премахване на признаци на стареене на кожата.Разработен от нежни съставки, този крем за лице не предизвиква дразнене и комедогенности, като предоставя цялостна грижа за кожата на мъже и жени.Независимо от това, сухата ви кожа, мазна кожа, стареющая, с акне, обрив, петна, чувствителни или е тъп кожа, е средство за грижа за кожата може да се използва.Този крем за лице съдържа 3 пептид.Трипептид-1 (GHK), Пальмитоилпентапептид-3 (Матриксил) и ацетилгексапептид-8 (аргирелин).

Други функции

Най-добри сделки