.

.

Сгъваема кошница за дрехи - JIAGAYI, с Голяма кръгла водоустойчив органайзер с дръжки, за домашно съхранение, кош за играчки и книги в стаята, кошница за дрехи в спалнят?

Сгъваема кошница за дрехи - JIAGAYI, с Голяма кръгла водоустойчив органайзер с дръжки, за домашно съхранение, кош за играчки и книги

BGN 11.89

Брой продукти
На склад

По - голям капацитет- Размер на 19,7 инча (височина) x 15,6 инча (диаметър) / 50 см (височина) х 40 см (диаметър), удобен размер с голям капацитет (62 литра)Отлична организация за съхранение на играчки, закуски, книги, обувки и така нататък.Добра кошница за дрехи, за бебешки дрехи.Сверхпрочный естествен материал - Изработен от смес на памук + облицовка с водоустойчива пластмаса покритие, което за да се постигне ефект влагостойкости, лесно и трайно.Лекота на употреба, подходящи за детски играчки, книги, дрехи и други неща, подходящи за дома и училище. -Ние сме избрали висококачествен памучен плат + водонепроницаемое PE покритие за защита на околната среда -Здрави странични дръжки за удобство за носене. - Сгъваема конструкция за компактно и лесно съхранение. - Хубава прекрасен дизайн и печат. - Многофункционалност, подходящи за всяко място. - Перфектния органайзер за детски стаи, стаи за игра, която позволява да се съхранява кутии за играчки, книги, кубчета, плюшени играчки, играчки от няколко части, комплекти влакове или настолни игри. - материали за четене, а също и в банята за кърпа или като кошници за бельо.

Други функции

Най-добри сделки