.

.

30 Опаковки за Еднократна употреба Четка за Зъби с паста за зъби, Четки за Зъби за Еднократна употреба, в индивидуални опаковки, Обемни Четки за Зъби със Средно Мека ?

30 Опаковки за Еднократна употреба Четка за Зъби с паста за зъби, Четки за Зъби за Еднократна употреба, в индивидуални опаковки, Обемни

BGN 9.59

Брой продукти
На склад

?【НЕОБХОДИМО СРЕДСТВО ЗА ПОГЛЪЩАНЕ НА ДВИЖЕНИЕ】Марка : GisdoКомплекти четка за зъби и паста за зъби в индивидуална опаковка са опаковани отделно, че е добър начин да съдържат тези четки в ред и да ги поддържат в чисто състояние.Индивидуално запечатанная на опаковката ви дава възможност да ги съхранява отделно и на много места. ?【ДОСТАТЪЧНО】 Набор от четка за зъби Gisdo Bulk включва общо 30 броя четка за зъби за еднократна употреба. 3 цветови варианта и по 10 броя за всеки цвят може да задоволи дневните нужди на замяна за вас и цялото семейство.Идеален за използване в хотели, пътуване, авиокомпании, у дома, в санитарните условия и така нататък. Забележка : този продукт съдържа мини паста за зъби. ?【Лесно да носите със себе си】 Подходящ за любителите на пътуване и къмпинги, собствениците на хотели и мотели, нашият пътен комплект четка за зъби е лесен за прилагане, някои от тези четка за зъби може да се носи в чантата или куфара, оставен в стаята, да се измие и да се почистват след употреба, не е нужно, те са за еднократна употреба. ?【Добър материал】 Нашата четка за зъби със средно мека четина, изработен от качествен материал, той е удобен за хващане и почистване, мека четина позволява нежно и старателно почистване на зъбите, което осигурява лесна и чиста четка за зъби. ❤️【Че получавате】Насчитайте 30 четка за зъби и паста за зъби, в индивидуална опаковка.Ние предоставяме на тези комплекти четка за зъби на 12-месечна гаранция и денонощен рум клиенти.Ако имате някакви въпроси, ние ще решим вашия проблем в рамките на 24 часа. ?【НЕОБХОДИМО СРЕДСТВО ЗА ПОГЛЪЩАНЕ НА ДВИЖЕНИЕ】Марка : Gisdo.Комплекти четка за зъби и паста за зъби в индивидуална опаковка са опаковани отделно, че е добър начин да съдържат тези четки в ред и да ги поддържат в чисто състояние.Индивидуално запечатанная на опаковката ви дава възможност да ги съхранява отделно и на много места. ?【ДОСТАТЪЧНО】 Набор от четка за зъби Gisdo Bulk включва общо 30 броя четка за зъби за еднократна употреба. 3 цветови варианта и по 10 броя за всеки цвят може да задоволи дневните нужди на замяна за вас и цялото семейство.Идеален за използване в хотели, пътуване, авиокомпании, у дома, в санитарните условия и така нататък. Забележка : този продукт съдържа мини паста за зъби. ?【Лесно да носите със себе си】 Подходящ за любителите на пътуване и къмпинги, собствениците на хотели и мотели, нашият пътен комплект четка за зъби е лесен за прилагане, някои от тези четка за зъби може да се носи в чантата или куфара, оставен в стаята, да се измие и да се почистват след употреба, не е нужно, те са за еднократна употреба.

Други функции

Най-добри сделки