.

.

1DOT2 Луксозен Текстилен Фотоалбум 4x6 с Отделения за писма, бескислотными джобове Побира 300 снимки, истински Архивни Фото албум 3up за Семейна сватбена почивка (черен)

1DOT2 Луксозен Текстилен Фотоалбум 4x6 с Отделения за писма, бескислотными джобове Побира 300 снимки, истински Архивни Фото

BGN 6.00

Брой продукти
На склад

[Благородна корица] Нашите луксозни фотоалбуми 3up са изработени от дебела, устойчива на деформация переплетной на дъската и се почистват от висококачествена рециклирана кърпаМоже да откриете, че нашите тъкани силно се различават от всички други албуми от гледна точка на структура, качество, цветово блясък и финес.Освен това, нашите фотоалбуми издържат на изпитанието на времето.Докато те се съхраняват правилно, цвят плат, ще остане по същия ярък, като нова, а калъф няма да се деформира дори и след десетилетия. [Висококачествена хартия от чиста дървесна маса] 1. Архивните, безопасна за снимки : не съдържа киселина, лигнин и PVC дограма; 2.It има несравнимыми характеристики като издръжливост, сила и естетиката, които не са от рециклирана хартия. На всяка страница има място за бележки.Можете да напишете на него важно съобщение или да го направи със собствените си ръце. [Архивни джобовете си, без съдържание на киселини и с висока разделителна способност] Джобове 1 DOT2 много по-дебели и издръжливи в сравнение с по-отчетливи обикновените фото албуми.Можете да видите ясно разликата от следните данни. нашата дебелина : 5 нишки; японски стандарт : 4 нишки; други : 3 или 3,5 направления.Освен това, бескислотные джобове не само осигуряват оптимална защита на вашите снимки, но и предоставя отлична защита от замърсяване и пръстови отпечатъци. [ Размерът и обемът] 1. Размер на този фотоалбум в затворено състояние е 8,8 x 12,8 инча. Обложката можете да лесно да персонализирате чрез поставяне на печат на снимки (размер : 4 "x 4") в прозореца на предната корица размер на 3,1 x 3,1".50 листа, 100 страници, които могат да се настанят 300 снимки с размери 4x6 инча.Красиви и атрактивни цветове, обмислена до най-малкия детайл, истински архивни фото албум го прави идеален за всички, които искат да съхраняват своите снимки внимателно и безопасно, да се пази своите спомени за бъдещите поколения.Ние всички знаем, че изберете перфектни фото албум, може да бъде малко трудно, защото след като вие ще притежавате албум с години, може да се случи много промени.Например, наранил вашите снимки, cover се превърна в крехка или грапава, вътрешна страница постепенно се превръща в жълто.Всъщност, какъв албум ще изберете - това е сериозно решение.Да Не говорим за това, че вие и вашето семейство ще разглеждате тези албуми и още много години.

Други функции

Най-добри сделки