.

.

Aqur2020 20pcs Безворсовая Кухненска Кърпа За Почистване на Кухненски Кърпи / хавлии Двустранни Водопоглощающие Кърпи От Микрофибър, За Съдове бързо съхнещи Кухненски К?

Aqur2020 20pcs Безворсовая Кухненска Кърпа За Почистване на Кухненски Кърпи / хавлии Двустранни Водопоглощающие Кърпи От Микрофибър, За Съдове

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

Широко приложение : микрофибър Кърпа чудесно за миене на прозорци, кухненски съдове, кола или други деликатни повърхностиДобри характеристики на : кърпичка за почистване от микрофибър има силен водопоглощением и маслопоглощением, тъкан, не пачкается и лесно за почистване.Кърпа от микрофибър : Кухненски кърпи за миене на съдове, изработени от коралови микрофибър, която е мека и приятна за кожата, не се страхува от поранить ръце.Водопоглъщаемост : Тези кърпички за миене на съдове незабавно да абсорбират вода с плотове и маси, не оставяйки след себе си ворсинок или развод.Мултифункционална употреба : Нашият набор от кухненски салфетки за миене на съдове от микрофибър от 20 части може да се използват свободно в съответствие с назначаването.Широко приложение : микрофибър Кърпа чудесно за миене на прозорци, кухненски съдове, кола или други деликатни повърхности.Добри характеристики на : кърпичка за почистване от микрофибър има силен водопоглощением и маслопоглощением, тъкан, не пачкается и лесно за почистване.Кърпа от микрофибър : Кухненски кърпи за миене на съдове, изработени от коралови микрофибър, която е мека и приятна за кожата, не се страхува от поранить ръце.Водопоглъщаемост : Тези кърпички за миене на съдове незабавно да абсорбират вода с плотове и маси, не оставяйки след себе си ворсинок или развод.Мултифункционална употреба : Нашият набор от кухненски салфетки за миене на съдове от микрофибър от 20 части може да се използват свободно в съответствие с назначаването. Кърпа от микрофибър : кухненски кърпи за миене на съдове, изработени от коралови тъкан от микрофибър, която е мека и приятна за кожата, не се страхува от повреда ручки2. Добри характеристики на : кърпичка за почистване от микрофибър има силен водопоглощением и маслопоглощением, тъкан, не пачкается и лесно за почистване. Водопоглъщаемост : Тези кърпички за миене на съдове незабавно да абсорбират вода с плотове и маси, без да остави ворсинок или развод. Широко приложение : микрофибър Кърпа отличен за почистване на прозорци, кухненски уреди, кола или други деликатни повърхности. Мултифункционална употреба : Нашият набор от кухненски салфетки от микрофибър от 20 теми може да се използват свободно в съответствие с назначаването. Спецификация : Тип на продукта : кухненски кърпи за съдове Материал изделия : микроволокно Тегло : прибл.

Други функции

Най-добри сделки