.

.

Органайзер за хапчета - контейнер за таблетки, малък пътен калъф за хапчета, влагоустойчив, отговарят на високи контейнер за витамини, опаковка за таблетки, държач ?

Органайзер за хапчета - контейнер за таблетки, малък пътен калъф за хапчета, влагоустойчив, отговарят на високи контейнер за витамини, опаковка

BGN 6.93

Брой продукти
На склад

[Благородна Пътна кутия за хапчета] Този красив органайзер за хапчета, произведени от хранително-пластмаса, не съдържат бисфенол А, и е идеален за съхранение на лекарства, витамини, таблетки рибено масло, противозачатъчни хапчета, кетонни хапчета, добавки на желязо и фолиева киселина и много други Лесни за почистване, така че да хапчета чисти. [Водоустойчива пътен калъф за хапчета] Вашата пътна малка кутийка за хапчета, заобиколен от кръгли силиконов пръстен, може да бъде плътно затворена, за да се предотврати попадането на влага и прах, на таблетки.Дори ако вземете със себе си аптечка на плаж или къмпинг, за да се увери, че лекарството на сухо. [Портативен размер-идеалният подарък] Размерът на тази малка кутийки за хапчета с 6 отделения е 4.5 в, което е достатъчно, за да се запази лекарство в рамките на следващата седмица, и който е в напреднала възраст, деца, бременни жени или спортисти.Кутия за хапчета VTAR се поставя в повечето дамски чанти и джобове и е най-добрият подарък на път за любовници и приятели. [Контейнер за таблетки, който остава затворена] Подсилени заключване гарантира, че кутия за съхранение на витамини е винаги заключена и не се отвори автоматично, така че няма нужда да се притеснявате за това, че хапчета перепутаются или ще попаднат в портфейла си, чанта за компютър, джоб, куфар или чанта фитнес. [Многофункционален държач за лекарства-подвижна] В чекмеджето за съхранение на таблетки могат да се съхраняват не само на хапчета, лекарства, витамини и други лекарства, но и някои малки неща за поддържане на реда, като например винтове, обеци, мъниста или различни други малки аксесоари.Можете също така можете да махнете вътрешната мрежа за съхранение на по-големи лекарства или скъпоценни украшения.Характеристики на нашия продукт : 1. Задължително средство за пътуване и отдих Кутия за хапчета, предназначени за пътуване и спортувате на открито, можете да оставите шише с таблетки и се насладите на по-прост живот. Затворете плътно хапчета капаци и винаги съхранявайте ги на сухо. Достатъчно здрава е, ако случайно изпуснете кутийка с хапчета на земята, не се притеснявайте, тя продължава да работи добре. Комплексно използване Кутийка за хапчета и да се използват за бижута като пръстен, колие, обеци, верижка за ръка.Пратката включва : 1 * кутии за хапчета, Размер : 4, 7x1x2,5 инча Гаранция за качество : 100% Връщане на парите Ако не сте доволни от нашите калъф и кутия за хапчета, моля, уведомете ни, по всяко време, ние ще изпратим нова или ще ви върнем всички пари.

Други функции

Най-добри сделки