.

.

Инструменти Beaupretty Аспиратор с рогова Дръжка За Деца, Облечен в Пътуване, Удобни Малки Възрастните Мързеливи Мъже, Домашна Мъжки Дамски Обувки за възрастни Хора, ос?

Инструменти Beaupretty Аспиратор с рогова Дръжка За Деца, Облечен в Пътуване, Удобни Малки Възрастните Мързеливи Мъже, Домашна Мъжки

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

Клаксон на обувки с дълга дръжка : Продуктът е лесен, преносимо и удобно за използванеТежкотоварни клаксон на обувки : Благодарение на дизайна с дупки може да се закача на кука за съхранение, е практично и удобно.Помощно средство за носене на обувки : чудесен подарък за семейството или старши, който ще им помогне лесно да се носят обувки.Клаксон на обувки с дълъг лост : проста конструкция, но тя ви позволява бързо да се носят обувки, не се ръце.Клаксон на обувки, Изработени от безопасен материал от неръждаема стомана, добър избор за поставяне и отнемане на обувки.Пратката включва 1 × Лифт за обувки от неръждаема стомана Характеристики-Благодарение на дизайна на дупки може да се закача на кука за съхранение, е практично и удобно. - Рог за обувки е изработен от качествена неръждаема стомана, която е различна здравина и практичност за продължителна употреба. - Той е подходящ и компактен размер, така че можете да се чувствате спокойни и отпуснати, когато е оборудван и отстраняване на обувки. - Той има добра конструкция, която е предназначена за по-лесно обличане или отнемане на обувки. - Материал : неръждаема стомана - Особено подходящ за възрастни хора или бременни жени, на които е трудно да се движат.Информация за продукта помощен инструмент за носенето на обувки Този предмет представлява лесен и практичен рог за обувки.клаксон на обувки с дълга дръжка Лесен за дизайн, много лесен за използване.сверхпрочный клаксон на обувки, Изработени от безопасен материал, който е траен при продължителна употреба, идеален за поставяне и отнемане на обувки седнало или изправено положение.

Други функции

Най-добри сделки