.

.

Мастилото Шапки, Чаши с зубоврачебными нагрудниками и една тава от неръждаема стомана - NAQASE 300 бр., Чаши с пигмента Различни Размери и зубоврачебные престилки, 125 бр.

Мастилото Шапки, Чаши с зубоврачебными нагрудниками и една тава от неръждаема стомана - NAQASE 300 бр., Чаши с пигмента Различни Размери

BGN 4.00

Брой продукти
На склад

ПАРАМЕТРИ на ПРОДУКТА - Комплект чаши за мастило за татуировки има 3 различни размера : малък, среден и голям 100шт всеки размер.Чашки за пигмент за татуировки пластмаса, без основа.ПОДХОДЯЩ РАЗМЕР - 125 БР. за еднократна употреба тампони за почистване на татуировки в пакета, всеки с размери 13 "x 18" осигурява максимално покритие и защита.Идеален инструмент за многозадачна татуировка е със свободни ръце и спестяване на време. еднократно, икономичен, безопасен, устойчив и гигиеничный.Пакетът ВКЛЮЧВА в себе си Набор тави за татуировки от неръждаема стомана от 3 броя-и двете 13,5 "x 10" инча.Това е медицински тава за татуировки, инструменти за пиърсинг на зъбите или татуировки, лабораторни тава за инструменти.Той е траен и надежден за осигуряване на стабилно поставяне на консумативи за татуировки, медицински и стоматологични инструменти за пиърсинг или лабораторни инструменти.Най-ДОБРИТЕ КОНСУМАТИВИ - това са шапки за мастило за татуировки, разработени с широк ръб на чаша, която може да се предотврати разливане на пигмент.Предлага се в различни модели.ГАРАНЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ -NAQASE се ангажира да предоставя отлични продукти и услуги за всички наши клиенти.Ако имате някакви проблеми с чаши за мастило за татуировки, моля, свържете се с нас.Ние ще ви помогнем възможно най-скоро. поръчайте 300 бр. чаши за пигмент в различни размери и стоматологични престилки 125 бр. листа за стоматологични нагрудников и 3 бр. тава от неръждаема стомана.

Други функции

Най-добри сделки