.

.

Притежателите на Чашите за Вино Поставки за Кухненските Шкафове За вино, Чаши За Вино, Държач Чаши За Вино Органайзер За вино, Чаши За Вино, Висящи Рафтове За Бутилк?

Притежателите на Чашите за Вино Поставки за Кухненските Шкафове За вино, Чаши За Вино, Държач Чаши За Вино Органайзер За вино, Чаши

BGN 3.94

Брой продукти
На склад

3 Модерен склад, попрощавшееся с заваленной никаква всячиной рафт, осигурява приятна обстановка за цял живот, а дребните неща можете да се мотае.Се подобри способността за четене на класическа комбинация от цветове, с прости симулации е подходящ за декорация на дома.В сравнение с конвенционалните книжни рафтове, нашата лавица за книги, плаващ на стената, за да привлече вниманието на децата, ще се създаде кът за четене с любимите си книги на вашето дете на стената рафт, ще събуди у децата ентусиазъм към четене.Мултифункционалност Плаващ шелф идеален за демонстрации на малки играчки, такива като сбирка на пишеща машина, мини фигурки, също така е чудесно за демонстрация на вашите произведения, албуми за записи, снимки и т. може да се използва като рафтове за съхранение в банята и кухненски рафтове за подправки. материал, издръжлив материал, многофункционален в дома. 1 х поставка за винени чаши под малък рафт за бутилираната вода, шкаф за хладилник под държач за чаши без пробиване, хладилник плюс органайзер. Модерен склад, попрощавшееся с заваленной никаква всячиной рафт, осигурява приятна обстановка за цял живот, а дребните неща можете да се мотае.Се подобри способността за четене на класическа комбинация от цветове, с прости симулации е подходящ за декорация на дома.В сравнение с конвенционалните книжни рафтове, нашата лавица за книги, плаващ на стената, за да привлече вниманието на децата, ще се създаде кът за четене с любимите си книги на вашето дете на стената рафт, ще събуди у децата ентусиазъм към четене.Мултифункционалност Плаващ шелф идеален за демонстрации на малки играчки, такива като сбирка на пишеща машина, мини фигурки, също така е чудесно за демонстрация на вашите произведения, албуми за записи, снимки и т. може да се използва като рафтове за съхранение в банята и кухненски рафтове за подправки. материал, издръжлив материал, многофункционален в дома. 1 х поставка за винени чаши под малък рафт за бутилираната вода, шкаф за хладилник под държач за чаши без пробиване, хладилник плюс органайзер.Притежателите на чашите за вино Поставки за кухненските шкафове за вино, чаши за вино, Държач чаши за вино Органайзер за вино, чаши за вино, Висящи рафтове за бутилки Толкатель1×Стойка за винени чаши за вино Поставки за кухненските шкафове за вино, чаши за вино, Държач чаши за вино Органайзер за вино, чаши, Висящи рафтове за бутилки тласкач.

Други функции

Най-добри сделки