.

.

Аксесоари за хавайски парти ABOOFAN, за да проверите за Хавайски парти Зелен Набор от съдове за готвене 1 Комплект Празнични съдове Хартиена Чиния Комплект Салфетки, Н?

Аксесоари за хавайски парти ABOOFAN, за да проверите за Хавайски парти Зелен Набор от съдове за готвене 1 Комплект Празнични съдове

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

Изработени от здрава хартия материали, тя не се сгъва, не се скъса, нито при подаване на ястияКомплект прибори за хранене качество, безопасен и сигурен за вас и вашите гости.Аксесоари за партита с креативни модели - идеалният избор за хавайски тематични партита.Може да се изхвърлят веднага след употреба, което ви спестява време за миене на съдове, след партита.Достатъчно количество може да отговори на вашите нужди в количества, подходящ за много случаи.Описание Благодарение на печатному дизайн на този комплект съдове за готвене изглежда шик и модерен.Този продукт предлага основните аксесоари за партита, от които се нуждаете и ще ви помогне да прекарате пълноценна и красива страна.Подходящи различни летни тематични партита, водна парти, Хавайски парти, плажно парти и т. Характеристики - Цвят : Различни цветове. - Материал : Хартия. - Размер : около 29x25x12 см / 11. - Произведен от траен хартиени материали, тя не се сгъва, не се разкъсва и не се сервира на масата.- Комплект прибори за хранене качество, безопасен и сигурен за вас и вашите гости.- Аксесоари за партита с креативни модели - идеалният избор за хавайски тематични партита.- Могат да се изхвърлят веднага след употреба, което ви спестява време за миене на съдове, след партита.- Достатъчно количество може да отговори на вашите нужди в количества, подходящо за много случаи.Пратката включва 16 x хартиени стаканчиков20 x листа салфеток16 x 7-инчов тарелка16 х 9-инчов тарелка16 x вилки16 x ложки1 x баннер1 x скатерть25 x сламки.

Други функции

Най-добри сделки