.

.

Кърпа от микрофибър - най-Доброто кърпа за пътуване, спорт и плажа. Бързо съхнене - Изключително впитывающий материал - Ультракомпактный. Подходящ за къмпинг, планин

Кърпа от микрофибър - най-Доброто кърпа за пътуване, спорт и плажа. Бързо съхнене - Изключително впитывающий материал - Ультракомпактный.

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

МикрофибърБЪРЗО ИЗСЪХВА - много удобен за следваща употреба и удобна опаковка.СУПЕР ВПИТЫВАЮЩИЙ - състояние към повторното използване за кратко време и бързо изсъхва кожата.КРАСИВ ЦВЯТ е много подходящ за многократна ежедневна употреба.- ПРИЯТНА е ЗА КОЖАТА - невероятно мек велур на пипане напомня на кожата и лицето.СУПЕР АБСОРБИРАЩИ - абсорбира вода е 5 пъти повече от теглото си, но бързо изсъхва.СВЕРХКОМПАКТНЫЙ и ниско ТЕГЛО - лесно се понася и спестява място.Контур-капаче за захващане - изключително практични и лесна за закачване навсякъде и изсушаване. чанта за носене - множество.Те са идеални за плаж, пътуване, къмпинг, гмуркане, пешеходен туризъм, занимания във фитнес залата.БЪРЗО ИЗСЪХВА - много удобен за следваща употреба и удобна опаковка.СУПЕР ВПИТЫВАЮЩИЙ - състояние към повторното използване за кратко време и бързо изсъхва кожата.КРАСИВ ЦВЯТ е много подходящ за многократна ежедневна употреба.- ПРИЯТНА е ЗА КОЖАТА - невероятно мек велур на пипане напомня на кожата и лицето.СУПЕР АБСОРБИРАЩИ - абсорбира вода е 5 пъти повече от теглото си, но бързо изсъхва.СВЕРХКОМПАКТНЫЙ и ниско ТЕГЛО - лесно се понася и спестява място.Контур-капаче за захващане - изключително практични и лесна за закачване навсякъде и изсушаване. чанта за носене - множество.Те са идеални за плаж, пътуване, къмпинг, гмуркане, пешеходен туризъм, занимания във фитнес залата.Кърпа от микрофибър Octarlift Това е кърпа, която изсъхва бързо само по себе си, в същото време, тя може бързо да изсъхне и вас, тъй като тя перфектно абсорбира влагата.Благодарение на своето тегло и компактност той може да облекчи вашето пътуване в качеството на чаршафи.В комплекта са включени дишаща мрежа чанта за носене, която ще ви помогне по добре стягай кърпа.Благодарение на линия за окачване на вашата кърпа лесно да се отдръпва и да не се страхуваш, че го отнесе вятъра.СЪВЕТИ - Препоръчва се изпират кърпа преди първата употреба.Първите 2-3 пъти перете отделно, тъй като цветът може да потечь. - Ние не пожалеем усилия, за да предоставят по-качествени продукти и обслужване на клиенти.И ние не го правим достатъчно добре, без вашата обратна връзка. - Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете, и ние ще направим всичко, за да ги решим за вас.НАЛИЧНИ РАЗМЕРИ - Кърпа от микрофибър 24 x 48 инча.

Други функции

Най-добри сделки