.

.

Индустриална Закачалка за дрехи от тръби MBQQ, Дължина 43,3 инча, Реколта Закачалки за дрехи от тръби търговски клас, Багажник за колела за търговец на дребно, демонстр?

Индустриална Закачалка за дрехи от тръби MBQQ, Дължина 43,3 инча, Реколта Закачалки за дрехи от тръби търговски клас, Багажник

BGN 69.57

Брой продукти
На склад

【Здрав и декоративен】 : Отделно стоящи закачалки за дрехи, изработени от промишлена метална тръба с диаметър 1,31 инчаНа дъното се поддържа от четири фланци, за да осигури стабилност на стойката. 【Размер】 : Дължина-43,30"x высота59" x ширина15,74".Диаметър на тръбата е 1,31 инча. 【Система на организатор за дрехи】 : Като предмет от първа необходимост, подходящ за магазин, пералня, спални, бутикови магазини, кухня, килер. 【Достатъчно място за съхранение на】 : На окачен штанге да закачите на дрехите, а свободното пространство по-долу може да се използва за настаняване на обувки или кутии. 【Лесна инсталация】 : Лесно се пренася, не заема твърде много място в режим на готовност.С инструкциите, лесен за инсталиране.Индустриална закачалка за дрехи от тръби MBQQ, Дължина 43,3 инча, Реколта Закачалки за дрехи от тръби търговски клас, Багажник за колела за продажба на дребно на дрехи, Тежки железни закачалки за дрехи в стил steampunk, черен.

Други функции

Най-добри сделки