.

.

50шт Декорация за нокти с Метални Петолъчна Звезда Кръст В Ретро стил Пънк-барок За Нокти 3D Метални Орнаменти - Цвят (цветът на: 14)

50шт Декорация за нокти с Метални Петолъчна Звезда Кръст В Ретро стил Пънк-барок За Нокти 3D Метални Орнаменти - Цвят (цветът

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

Цвят : 14 подробни ръчна работа, ярки цветове im Приложение.Нанесете няколко капки лепило за нокти на крайния маникюр и да приложат този амулет до желания имот или да го вземете с вас на следващата среща с любимия човек и специалист по маникюру. подробни ръчна работа, ярки цветове im Приложение.Нанесете няколко капки лепило за нокти на крайния маникюр и да приложат този амулет до желания имот или да го вземете с вас на следващата среща с любимия човек и специалист по маникюру.Внимание, моля, пишете правилно и подробен адрес (включително пълно име, адрес улица, град, държава, пощенски код, телефон) Информация за продукта Материал : сплав Характеристики : внимателно изработени ръчно, ярки цветове, vi Приложение нанесете няколко капки лепило за нокти на крайния маникюр и поставете този амулет в желаната област или да ги вземете със себе си любимите си ноктите салон по време на следващата си среща. доставка * изпращаме по целия свят Поща на Китай ////. * моля, уверете се, че адресът на вашата поръчка съвпада с вашия адрес и посочете подробен и точен адрес, различен размер, вашата пратка ще бъдат доставени, ще бъдат върнати или изпратени на грешен адрес и ние не носим отговорност за този случай. * ние ще ви предоставим своевременно уведомление, моля, обърнете внимание, че Мейл на Китай не може да следите състоянието на пратката по време на изпращане.Време за доставка зависи от вашия адрес и избрания от вас начин : * Поща на Китай : (обикновено от 15 до 40 дни, но в специални случаи, от 40 до 60 дни). * : (10-15 дни). */// : (5-10 дни).(определеното време е посочено само за справка, в точното време може да се различават в зависимост от някои фактори) (обещаваме, че пратката ще пристигне до вас в рамките на 60 дни, ако все още не сте получили пратката в рамките на 60 дни, моля, проверете характеристиките на стоката директно : Тегло : 10 грама Количество : 50 бр. Размер : подходящ Номер на модела : металик материал за нокти : метал Брой части : разход на Произход : Китай Вид на продукта : кристали и бижута.

Други функции

Най-добри сделки