.

.

BAOSHILI Водоустойчив Калъф за обувки, за Многократна употреба Портативни непромокаеми обувки за Жени и Мъже, Галоши на неподвижни Гумена Подметка за Колоездене, Къмп?

BAOSHILI Водоустойчив Калъф за обувки, за Многократна употреба Портативни непромокаеми обувки за Жени и Мъже, Галоши на неподвижни Гумена

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

Гумена подметкаДължина голенища км / ч щиколотку от свода на стъпалото.Размерът на отвора за обувки е около 10 сантиметра в диаметър. 【Материал-високо качество】 е Изработен от высокоэластичных силиконови материали PVC, които са 100% водоустойчив и дълготраен.Тези защитни капаци за обувки ефективно защитава вашата обувки от дъжд, сняг, пръски вода, масла и мръсотия.Дръжте обувките и краката сухи и чисти през целия ден. 【Дизайн неплъзгащи подметки】 непромокаема Подметка бахилы е специално разработена с релефен дизайн.Конструкция неплъзгащи линия на удебелени гумена подметка подобрява водоустойчивост и устойчивост на хлъзгане, което осигурява издръжливост, мекота, безопасността и опазването на околната среда. 【Унисекс лесен, всички детайли са изработени добре. * Устойчив на приплъзване удебелена подметка. * Модерен спортен стил. * Портативен, лесен за съхранение и переноске.ВАЖНО : Тъй като тази чанта се използва за галош, препоръчваме ви да изберете размера на своята практика за обувки в съответствие с настоящата дължина на подметката на обувката си, добавяйки 0.5 инча (1 cm ~ 1,5 см) общата сума.

Други функции

Най-добри сделки