.

.

XIAOHESHOP Пепелници за цигари, Домашни Пепелник От Неръждаема Стомана Вертикален стълб от сажди, за вътрешно и външно дим отстраняване кофа за Боклук Настолен Пепелни?

XIAOHESHOP Пепелници за цигари, Домашни Пепелник От Неръждаема Стомана Вертикален стълб от сажди, за вътрешно и външно дим отстраняване

BGN 38.32

Брой продукти
На склад

Лесен за почистванеТова може да се предотврати превръщането на цигари в пепел или на масата.Пепелник достатъчно голяма, за да побере няколко пушачите.Не само в пепелника, но и уникално бижу.Изискан подарък за пушачи и непушачи, мъже или жени.Удобна конструкция за гасене на дим, лесно се побира.Изработка на изработка показва луксозна текстура, а гащеризон е устойчив на замърсяване и лесно почистване.Изработен е от неръждаема стомана, здрав и издръжлив.Голяма квадратна пластмасова основа за трайно и стабилно.Лесен за почистване.Това може да се предотврати превръщането на цигари в пепел или на масата.Пепелник достатъчно голяма, за да побере няколко пушачите.Не само в пепелника, но и уникално бижу.Изискан подарък за пушачи и непушачи, мъже или жени.Удобна конструкция за гасене на дим, лесно се побира.Изработка на изработка показва луксозна текстура, а гащеризон е устойчив на замърсяване и лесно почистване.Изработен е от неръждаема стомана, здрав и издръжлив.Голяма квадратна пластмасова основа за трайно и стабилно.Стил : Това изглежда просто, но елегантно, модерно и практично.Вие ще се чувствате очарователна и елегантна.Украса на вашия дом, веранда, кухня, балкон, офис, тераса.Той е много подходящ за ежедневна употреба, хотел, бар, ресторант, улици, кафенета, развлечения на открито или за декорация на дома Размер на продукта : 23*74,5 см 9,1 * 29,3 инча описание : 1. Моля, проверете размера, преди да купите.Поради ръчно измерване може да възникне грешка в 0-5 виж Надявам се на понимание2. Снимки на стоките, които не съдържат стоки, различни от самата стока. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малка разлика в цвят, моля, разберете. Посочените данни са само за справка, размер се измерва ръчно, всяка променлива може да се различават, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро. Поздравете вашите мнения и препоръки, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги. Благодаря, че посети магазина ми, натиснете, за да влезе в магазина ми, ще има много продукти за вашата помощ, логистика, обикновено, изпращаме в рамките на 1-3 дни, а очакваното време на пристигането си е 9-15 дни.

Други функции

Най-добри сделки