.

.

Бейзболен Софтбольный Екран Портативен Питчинговый Екран L Screen Бейзболна Тренировочная Окото Бейсбольное Тренировъчно оборудване за деца и възрастни 7X7 Екран за ?

Бейзболен Софтбольный Екран Портативен Питчинговый Екран L Screen Бейзболна Тренировочная Окото Бейсбольное Тренировъчно оборудване за деца

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

⚾? ?????? ??? ????????? ???????? ????? Осигурете различна височина на подаване на бейзболL На екрана е много голямо пространство за отбивания топки.Подходящ за деца и възрастни. ⚾???????? ???????? ??? ??? ???????? Бейзболна окото 7Х7 метра предоставя най-добрите практики на подаване на заявката.Преносим мрежа за накланяме в задния двор със семейството си и приятел, когато имате свободно време.Идеален подарък за рождени дни и празници (Коледа, Хелоуин, Ден за защита на децата и т. ⚾???? ??????? ???????? ??????? ??? Мрежа за пресяване на екрана L изработена от фибростъкло и устойчив полиестер, успешно подложени на UV-тест, тест на триене и други тестове.Бейзболен питчинговый екран - това е високоефективен избор както за единични, така и за отборни тренировки. ⚾???????? ???????? ??? ???? ????????? Бейзболна мрежа за удар лесно се събира и обработва, съхранява и транспортира. Бърза настройка с всички, които са в комплект оборудване и детайли за да започнете тренировка.Ако имате някакви проблеми по време на изграждане, моля, свържете се с нас, нашите услуги екип ще отговори в рамките на 24 часа. ⚾???????? ? ?????? ??? ??????&??????? ???????? Идеална бейзболна тренировочная мрежа за тренировка бейзболна подаване на задния си двор.Освен това, можете също да се упражнявате уменията за бейзбол подаване на дома по време на лоши атмосферни условия.

Други функции

Най-добри сделки