.

.

Течност за подчертаване с двойна глава, Сгъваем корпус във формата на туба, в два цвята комбинация За ремонт и зареждане на купето, Лъскава течност за подчертаване ?

Течност за подчертаване с двойна глава, Сгъваем корпус във формата на туба, в два цвята комбинация За ремонт и зареждане

BGN 5.53

Брой продукти
На склад

[Нека лицето ти блести] В тази течна флуоресцентни дръжката се използват обикновени осветляющие компоненти за лице и тяло, даващ лице блясък, благодарение на което кожата изглежда слънчева и много мека на допир Светъл цвят на кожата, двойна подсветка течност.Един край е с по-ярък цвят, а Другия Край - По-Тъмен.Той използва Контраст на Светло и на тъмно За създаване на 3 D-черти на лицето. [Идеален подарък] Удобен в переноске, естествен блясък, подходящ за всички поводи, като Ви направи център на внимание на всяко триумфа.Това може да се превърне в Идеален подарък за приятелки. [Естествени съставки] Това отбеливающее средство за тяло е с Хидратираща формула, която има лека текстура и не се образуват бучки и фини линии или бръчки. [Многократно прилагане] Дори и за нанасяне на основа под грим можете да го използвате отделно, за да се постигне лесно отразяващ ефект, или да се използва за нанасяне на любимата си течна основа или сияние. [Лесна за употреба и почистване] Нанесете Го върху тялото си и отодвиньте.Можете да намажете Го, където искате, и той ще Изсъхне в един миг.Лесно почистете С помощта на Малко количество средство за отстраняване на грим, и Средство ще се беше изтрито.Течност за подчертаване с двойна глава, сгъваем корпус тръба, в два цвята комбинация за ремонт и зареждане на купето, лъскава течност за подчертаване на формата на любов, 5 мл, малки звезди-близнаци, в два цвята течност за осветление на главата, сгъваем корпус тръба, в два цвята комбинация за ремонт и зареждане на купето, лъскава течност за подчертаване на формата на любов, 5 Млматериал : Пластикцвет : както е показано на картинката, за разликата между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!)Тегло на опаковката : 40 грама опаковка Размер : 11x3x3 см, (Моля да се допуска грешка в 1-3 мм от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате.

Други функции

Най-добри сделки