.

.

WindMage 10 бр. Кутии Подарък от бял Картон Сублимация на хартия с покритие, Индивидуална Опаковка кутия за Топлопреминаване, кутия за сублимация утайка от чаши с 11 грам?

WindMage 10 бр. Кутии Подарък от бял Картон Сублимация на хартия с покритие, Индивидуална Опаковка кутия за Топлопреминаване, кутия

BGN 8.66

Брой продукти
На склад

【Което е включено в комплекта】 Включва 10 бр изработени по поръчка сублимационных празни кошници кутии от бял картон, 10 бр. кръгли стикери "Благодаря" (цвета се избира на случаен принцип). 【Идеалното сублимационное покритие】 Ярко За бърз монтаж просто натиснете надолу от двете страни, след като започнат да се образуват празни картонени кутии подарък, свържете два стърчащи мъжец и попълнете. 【Качествено обслужване】 Моля, съхранявайте неизползваната картонена кутия на сухо място, заедно с опаковъчен пакет, за да ги запазят в добро състояние.Вашето удовлетворение винаги е за нас основен приоритет, не се колебайте да ни потърсите, ако възникнат някакви проблеми с нашите хартиени подарочными кутии. 【Което е включено в комплекта】 Включва 10 бр. изработени по поръчка сублимационных празни кошници кутии от бял картон, 10 бр. кръгли стикери "Благодаря" (цвета се избира на случаен принцип). 【Идеалното сублимационное покритие】 Ярко За бърз монтаж просто натиснете надолу от двете страни, след като започнат да се образуват празни картонени кутии подарък, свържете два стърчащи мъжец и попълнете. 【Качествено обслужване】 Моля, съхранявайте неизползваната картонена кутия на сухо място, заедно с опаковъчен пакет, за да ги запазят в добро състояние.Вашето удовлетворение винаги е за нас основен приоритет, не се колебайте да ни потърсите, ако възникнат някакви проблеми с нашите хартиени подарочными кутии.Инструкции за употреба Отпечатайте чертеж (огледален отпечатък) на сублимация хартия.Сложете лист термопресс светлата страна на върха. Поставете распечатанную сублимационную хартия върху лист картонени кутии. Затворете термопресс-кола и запрограммируйте време.Ние препоръчваме 365 F и 35 секунди. (Тези параметри могат да варират в зависимост от устройството) 4. Отваряне на устройството и внимателно отстранете хартия за сублимация.Когато изстине, се наведете и да си кутия.Общи препоръки, Ние препоръчваме да проведе предварителни тестове на продукта за калибриране на сублимация на машината.Ние препоръчваме да прекарат известно тестване преди окончателното изработване.Използвано топлина и загряване време могат да се променят в зависимост от техническите характеристики на машината, която ще се използва.Също така резултатът може да варира в зависимост от използваните мастила и хартия за сублимация.

Други функции

Най-добри сделки