.

.

Държач за карти за пазаруване картички, картичка за защита на колекция от албуми за съхранение, на 24 страници, с капацитет до 432 карти (AX6)

Държач за карти за пазаруване картички, картичка за защита на колекция от албуми за съхранение, на 24 страници, с капацитет до 432

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

【Голям капацитет】 24 двустранните страници, на 9 джобове на страницатаТова означава, че той може да побере до 432 карти. (Съвет : Поставете две картички, близо един до друг на обложката на албума.Това дава възможност за показване на карта от двете страни). 【Удобно】 Съберете карти, разпръснати по всички ъгли, в най-добрия коллекционный албум.Лесно поставяйте и изваждайте карта и се насладете на карточными битки.Специално предназначена за колекционери картички, удобно переноске. 【Размери и размери】 Размер на албума - 47 см. * 30 см, а големината на джоба - 69 mm * 93 мм, в който можете да поставите на футболни картички, карти за игра и т. Забележка】 Този продукт не съдържа карта. 【Качество】 Ярки цветове и красива печат.Материал : полипропилен; Ултразвуково горещо пресоване, лесно отклеивается след продължителна употреба.Прозрачна пластмаса за по-удобно боравене с вашите карти.Идеален за защита на вашите карти от избледняване, картите лесно се добавят в паметта, а HD transparency предоставя по-добър преглед на вашите карти. 【Специален подарък】 Тази мостова картичка е отпечатана в наситени цветове.Малък и голям капацитет, побира повече картички за децата, удобен за переноске.Чудесен подарък за деца, идеален за Коледа, рождени дни и др. 【Голям капацитет】 24 двустранните страници, на 9 джобове на страницата.Това означава, че той може да побере до 432 карти. (Съвет : Поставете две картички, близо един до друг на обложката на албума.Това дава възможност за показване на карта от двете страни). 【Удобно】 Съберете карти, разпръснати по всички ъгли, в най-добрия коллекционный албум.Лесно поставяйте и изваждайте карта и се насладете на карточными битки.Специално предназначена за колекционери картички, удобно переноске. 【Размери и размери】 Размер на албума - 47 см. * 30 см, а големината на джоба - 69 mm * 93 мм, в който можете да поставите на футболни картички, карти за игра и т. Забележка】 Този продукт не съдържа карта. 【Качество】 Ярки цветове и красива печат.Материал : полипропилен; Ултразвуково горещо пресоване, лесно отклеивается след продължителна употреба.Прозрачна пластмаса за по-удобно боравене с вашите карти.Идеален за защита на вашите карти от избледняване, картите лесно се добавят в паметта, а HD transparency предоставя по-добър преглед на вашите карти.

Други функции

Най-добри сделки