.

.

ИКИГАЙ, Купа за рамена с пръчици за хранене и лъжица, Определени мисок за супа с юфка по японски стил обем 4-42 грама и Азиатски Суповые лъжици - Голяма купа за салата, ?

ИКИГАЙ, Купа за рамена с пръчици за хранене и лъжица, Определени мисок за супа с юфка по японски стил обем 4-42 грама и Азиатски

BGN 20.34

Брой продукти
На склад

УНИВЕРСАЛНА АЗИАТСКАТА КУПА - Сервира се на любимите си ястия в голяма купа за раменаТези купички за спагети с пръчици за хранене са подходящи за кухни, ресторанти, зали за обществено хранене и партита.БЕЗОПАСЕН МАТЕРИАЛ - Нашият набор от мисок за рамэна е изработен от меламин, определени мисок за изкуствена и лъжици .Издръжлив материал 100% не съдържа BPA.Тези купички за готвене рамена - небьющийся и издръжлив продукт.УНИКАЛЕН ЯПОНСКИ ДИЗАЙН - Този набор от мисок за юфка ramen е изпълнен в уникален японски стил.Тези купички за спагети с мисками за рамена и набор от пръчки за хранене са подходящи за кухни, ресторанти, клубове и партита.ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ - комплект мисок за приготвяне на рамена проектиран за дълъг период от време.Този комплект от 4 чинии за вечеря може да се измие на ръка в мивката.Можете също така да миете тези купички за готвене рамена pho и spoons, комплект от 4 мисок за приготвяне на рамена, в съдомиялна машина. [СТРАХОТНА ИДЕЯ ЗА ПОДАРЪК] - Тази японска купа ще се превърне в идеален подарък.Набор от азиатски мисок и лъжици може да се превърне в чудесен избор, както и на дарителя може да използвате тази купа за приготвяне на рамена като подарък за нов дом, сватба или празничен сезон. Купа за приготвяне на рамена идва с голям капацитет 42 грама. В комплект купички за супа с юфка също се предлагат азиатски суповая лъжица-половник и набор от пръчки за хранене.Здрава конструкция и елегантна декорация купа pho в черно и червено изпълнение осигуряват ви високо ниво на комфорт.Ще изглежда, че сте седнали в ресторант.Разбира се, нашата японска купа за рамена - това е вярно, посуда и прибори за сервиране на масата на семейството и гостите.Купа ramen kit е направена от висококачествен меламин, която е различна здравина и лекота и може да се мие в съдомиялна машина.Нашият комплект купички за юфка също е специален и идеален подарък за студенти, любители на рамена, родители, партньори и т. Основни характеристики : ✔ Можете да го използвате по много начини.Той е идеален за готвене на Удона, Собы, Pho, Лаксы, Чау-майн, тайландски къри, спагети за бързо приготвяне, пиле супа с юфка и т. ✔ Всички наши суповые купичката може да се мие в миялна машина, те са лесни за измиване и почистване. ✔ това е лек, не мазен и многократна употреба продукт.

Други функции

Най-добри сделки