.

.

TOYANDONA Детски Спален чувал за корема, Спален Чувал за Бебета, Бебешки Спални Чували, Детски Пеленальное Покривка, Обвивка, Превръзка На Пъпа, Детски Пъпната колан, ко?

TOYANDONA Детски Спален чувал за корема, Спален Чувал за Бебета, Бебешки Спални Чували, Детски Пеленальное Покривка, Обвивка, Превръзка

BGN 6.26

Брой продукти
На склад

Топло за детски корема - това е добър избор за подарък за хора, които да имат дете, те ще го харесат Пъпната връв на новороденото-Изработена от памук и терилена, лентата е дишаща и абсорбира потта.ПОДХОДЯЩО за носене ОДЕАЛО за новородени - Cartoony принт, ярък и красив цвят.Плосък кантиране, изискана и красива.РЕГУЛИРУЕМ колан за пъпа - Конструкция лепкава лента позволява лесно регулиране на колан за корема.Cartoony колан за пъпа - това е меко и топло одеяло с защита от удари, може да осигури комфортен допир.Топло за детски корема - това е добър избор за подарък за хора, които да имат дете, те ще го харесат. Пъпната връв на новороденото-Изработена от памук и терилена, лентата е дишаща и абсорбира потта.ПОДХОДЯЩО за носене ОДЕАЛО за новородени - Cartoony принт, ярък и красив цвят.Плосък кантиране, изискана и красива.РЕГУЛИРУЕМ колан за пъпа - Конструкция лепкава лента позволява лесно регулиране на колан за корема.Cartoony колан за пъпа - това е меко и топло одеяло с защита от удари, може да осигури комфортен допир.Кръст Бод Пакет включва 1 х одеяло Характеристики - Цвят : Както е показано на пъпа на новороденото.Размер L : 88 x 45 см/34,64 x 17,71 инча; 90-110 см/35,43-43,3 инча (височина); подходящ за деца на възраст 3-6 години, обертывающих корем. - Размер S : 85x40 см/33,41 x 15,72 инча; 70-90 см/27,55-35,43 инча (височина); подходящ за деца на възраст от 0 до 3 години, пъпна връв на новороденото. - Материал : памук, териленовая пеленальная лента за сън на бебето. - Благодарение на използването на памук и терилена, лентата е дышащим и впитывающим пот колан за подкрепа на кръста на новороденото. - Конструкция от лепкава лента улеснява корекция пеленального чанта за новородени с ластик на корема. - Обединената дизайн през рамо, не се притеснявайте за това, че презрамка се плъзга със спални чували за деца. - Горната и долната част на отворени, не позволяват на детето си да преобърне, без задръжте превръзка на пъпа. - Мультяшная печат, ярък и красив цвят.Плосък кантиране, изискана и красива.Описание Товараtoddler sleeping body wrap - Необходим аксесоар за съня на бебето.Поддържащ колан за новородени Памучни одеяло със защита от удари, ще помогне да се запази топлината.Одеяло с защита от удари При бебета пъпове не се затварят напълно, така че те могат лесно настинка в сравнение с възрастните, поради липсата на защита на корема.

Други функции

Най-добри сделки