.

.

Yardwe Детски Играчки Мини Фигурки на Котки Модел Котки с Заячьими Уши Седнала Статуя на Котка Котенца Скулптура Фигурка на Животно Чай Домашен Любимец Украса Армату?

Yardwe Детски Играчки Мини Фигурки на Котки Модел Котки с Заячьими Уши Седнала Статуя на Котка Котенца Скулптура Фигурка на Животно Чай Домашен

BGN 5.27

Брой продукти
На склад

?МИНИАТЮРНИ фигурки на КОТКИ, Подходящи за множество случаи, могат да се използват като украса на работния плот, витрина на магазин и т ?НАСТОЛНА статуетка на ЖИВОТНОТО от смола с кошачьим орнаменти могат да бъдат поставени на масата, нощното шкафче, етажерка, лавица за книги, кът за хранене и така нататък. ?ФИГУРКИ с микро природа, изработени от висококачествен полимер материал, с орнаменти във формата на котка от смола, са безопасни, лесни и тяхното не е лесно. ?ФИГУРКА на КОТКА от куклена къща е Уникална и шикарна, пълен с творчество, декоративни, за вътрешно и външно съвременни тапети и аксесоари за дома. ?ФИГУРКА на МИНИ-ЖИВОТНИТЕ Отлично качество на изработка и фини детайли осигуряват популярност и дълголетие декорации за котки от смола.Описаниеэто украса във формата на котка от смола.Той е изработен от висококачествени материали и притежава деликатен външен вид и добър декоративен ефект.Уникален котка от смола, елегантен и чаровен, може да спечели вашата любов и да се създаде приятна атмосфера.Това е една много интересна украса за декориране на дома, това ще бъде вашият добър избор на бижута.Характеристики - Цвят : оранжево-син;-Материал : смола; Размер : 9,00 X5,50 X5,50 см;-Произведен от висококачествен полимер материали, декорация във формата на котка от смола, сигурно, лесно и не просто в производството. -Уникален и много шик, пълен с творчество, декоративен модерен маса за помещения и на улицата и декорация за дома.-Отлично качество на изработка и фини детайли осигуряват популярност и дълголетие украшения във формата на котка от катран.-Бижу във формата на котка от катран може да се побере на бюрото, на нощното шкафче, етажерка, лавица за книги, кът за хранене и така нататък.-Подходящи за много случаи, може да се използва като декорации на работния плот, витрина на магазин и т. - Цвят : оранжево-син-Размер : 9 X5,5 X5,5 сМУПаковка, включва : 1 х интериор за котки.

Други функции

Най-добри сделки