.

.

Органайзер за хапчета Zoksi на седмица по 4 пъти на ден, Кутия за хапчета за 7 дни, Голям Пътен Калъф за хапчета, Контейнер-Органайзер за ежедневно лекарства с 28 Мобилни?

Органайзер за хапчета Zoksi на седмица по 4 пъти на ден, Кутия за хапчета за 7 дни, Голям Пътен Калъф за хапчета, Контейнер-Органайзер

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

[Голям органайзер за хапчета] Седмичен органайзер за хапчетата е 7 отделни кутии за дневни таблетки на седмица, общо 28 на големи офисиВъв всяко отделение може да се съхранява 5 рыбьих мазнини / 15 капсули / 20 витамини. [Лесна за употреба] Органайзер за хапчето 7 дена за лесно отваряне и затваряне с пръст, дори на възрастните хора или хората с негъвкава пръсти. [Лесен за носене] Пътна кутийка за таблетки 4 пъти на ден, за да се извадят по отделно, можете да вземете със себе си в дамска чанта или чанта за таблетки за 1 ден.Седмичен органайзер за хапчета "и 4 пъти на ден" преносим и подходящ за пътуване в пътя, заема малко място и е подходящо във вашия случай. [Превъзходна печат] Седмично кутия за таблетки 4 пъти дневно използва модерна технология за 3 D печат, по-солидна, отколкото на традиционната печат.Прозрачен етикет, не е лесно да се изтрият. [Проследяване с лекота] Калъф за таблетки в продължение на 7 дни с прозрачна вътрешна кутия за таблетки и външният капак ви позволява визуално да следите прием на лекарства.Благодарение на привлекающему внимание ефектен цвят, нашия седмичен контейнер за лекарства 4 пъти на ден ще ви напомня за прием на витамини, добавки или други лекарства.

Други функции

Най-добри сделки