.

.

ппи Молив Pro Стилус за iPad с магнитен безжична зареждане, отклонение на дланта, сензор за наклон, Apple молив за Apple iPad (2018-2023) за iPad Pro 12,9 на 3-6-ти, Pro 11 1-4-ти, iPad Air 3/4 / 5th, iPad Mini

ппи Молив Pro Стилус за iPad с магнитен безжична зареждане, отклонение на дланта, сензор за наклон, Apple молив за Apple iPad (2018-2023)

BGN 15.96

Брой продукти
На склад

?【СЪВМЕСТИМИ модели i Pad ЗА безжичното зареждане】 - i Pad Pro 12,9 инча (3-та ~ 6-ти), i Pad Pro 11 инча (1-ва до 4-та), i Pad Air (4-та ~ 5-та), i Pad mini 6-ти ?【СЪВМЕСТИМИ МОДЕЛИ i Pad ЗА зареждане на кабела】- i Pad Air 3-та, i Pad 6-10-ти, i Pad mini 5-та.Моля, потвърдете, съвместими ли са вашите устройства с ппи Молив, преди да се правят поръчки. ⚡【МАГНИТНА БЕЗЖИЧНА зареждане, просто кликнете на горната част на стилуса, за да включите и изключите за него.С тегло само 12 грама е по-лесно на оригинала, така че не ще изпитвате умора, дори след продължително писане. ?【ИДЕАЛНА СЪВМЕСТИМОСТ С i OS】- eip i Pad Молив работи перфектно с функции на i OS, като scribble, разпознаване на геометрията, бързи снимки и бързи бележки.Можете да се насладите на същото качество, без да харчите излишни долара. ?【ДВОЙНИ магнити】- ei P Молив, винаги готов с добра прикреплению за i Pad с две трайни вграден магнитам. ** Забележка : За i Pad Air 3rd, i Pad 6th / 7th/8th/9th, i Pad mini 5th магнит не се закопчава. ?【ДЪЛГОГОДИШНА ОПАКОВКА】 - Нашата дългогодишна опаковката е проектирана така, че да стилус за i Pad е стабилно и удобен за употреба, без излишни материали или излишните опаковки. ✔【ГАРАНЦИЯ】 - ei P предоставя гаранция 1 година.Ако имате някакви въпроси относно продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас. ?【СЪВМЕСТИМИ модели i Pad ЗА безжичното зареждане】 - i Pad Pro 12,9 инча (3-та ~ 6-ти), i Pad Pro 11 инча (1-ва до 4-та), i Pad Air (4-та ~ 5-та), i Pad mini 6-ти. ?【СЪВМЕСТИМИ МОДЕЛИ i Pad ЗА зареждане на кабела】- i Pad Air 3-та, i Pad 6-10-ти, i Pad mini 5-та.Моля, потвърдете, съвместими ли са вашите устройства с ппи Молив, преди да се правят поръчки. ⚡【МАГНИТНА БЕЗЖИЧНА зареждане, просто кликнете на горната част на стилуса, за да включите и изключите за него.С тегло само 12 грама е по-лесно на оригинала, така че не ще изпитвате умора, дори след продължително писане. ?【ИДЕАЛНА СЪВМЕСТИМОСТ С i OS】- eip i Pad Молив работи перфектно с функции на i OS, като scribble, разпознаване на геометрията, бързи снимки и бързи бележки.Можете да се насладите на същото качество, без да харчите излишни долара. ?【ДВОЙНИ магнити】- ei P Молив, винаги готов с добра прикреплению за i Pad с две трайни вграден магнитам. ** Забележка : За i Pad Air 3rd, i Pad 6th / 7th/8th/9th, i Pad mini 5th магнит не се закопчава.

Други функции

Най-добри сделки