.

.

Контейнер за съхранение на коледни венци Mokyler, 20-Инчови Прозрачни Чанти за съхранение на Венци, Кръгли Силни Чанти за Венци, Прозрачна Ежедневна чанта с двойни ципо?

Контейнер за съхранение на коледни венци Mokyler, 20-Инчови Прозрачни Чанти за съхранение на Венци, Кръгли Силни Чанти за Венци, Прозрачна

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

Материал : Тези прозрачни чанти за съхранение на венци са изработени от PVC-материал, те са леки, им е трудно да се прекъсне, здрав и издръжлив, по които можете с увереност да се ползват в продължение на дълго време Размер : Ние имаме 2 вида чанти за коледни венци по ваш избор : един размер 76 х 20 см /30 х 7,87 инча, а другата 50 х 20 см. /20 х 7,87 инча.Лесна употреба : двустранен цип за отваряне и затваряне, с дръжка, удобен за носене.Изчистване на отметката в предната част на чантата с гирлянди позволява да се види вътрешната част, не расстегивая цип.Гъвкавост : В тази чанта за съхранение гирлянди можете не само разумно да се съхранява на празничната декорация, но и прекарват ежедневно поддържане.След специални поводи, като Коледа, Великден, Хелоуин, можете да го използвате непрекъснато в продължение на няколко сезона.Това е задължителен елемент за вашия домашен контейнер. Гаранция за качество : Ние вярваме в нашия продукт и винаги го поддържаме надеждна поддръжка на клиенти, моля, свържете се с нас, ако имате някакви въпроси или проблеми по отношение на нашите продукти. Материал : Тези прозрачни чанти за съхранение на венци са изработени от PVC-материал, леки, им е трудно да се прекъсне, здрав и издръжлив, по които можете с увереност да се ползват в продължение на дълго време. Размер : Ние имаме 2 вида размери чанти за коледни венци по ваш избор : от една 76x20 см /30x7,87 инча, а другият-50x20 см /20x7,87 инча. Лесна употреба : той е оборудван с двустранен цип за отваряне и затваряне, с дръжка, удобна за носене.Изчистване на отметката в предната част на чантата с гирлянди позволява да се види вътрешната част, не расстегивая цип. Гъвкавост : В тази чанта за съхранение гирлянди можете не само разумно да се съхранява на празничната декорация, но и прекарват ежедневно поддържане.След специални поводи, като Коледа, Великден, Хелоуин, можете да го използвате непрекъснато в продължение на няколко сезона.Това е задължителен елемент за вашия домашен контейнер. Качество : Ние вярваме в нашия продукт и винаги го поддържаме надеждна поддръжка на клиенти, моля, свържете се с нас, ако имате някакви въпроси или проблеми по отношение на нашите продукти.Параметри Материал : PVC Размери : 76x20 см/50x20 см Помещение включва : 1 х чанта за съхранение на венци Бележки 1.

Други функции

Най-добри сделки