.

.

Машинки за Подстригване на коса за мъже, Професионални Фризьорски салон Машинки За Подстригване, Набор от продукти за грижа с Допълнителни 2 Ламперия и 10 Ръководст?

Машинки за Подстригване на коса за мъже, Професионални Фризьорски салон Машинки За Подстригване, Набор от продукти за грижа с Допълнителни

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

✄【Професионален комплект за подстригване, предназначени за фризьори】 Този комплект за подстригване на коса подходящ за професионални фризьори или стилистиМашинка за подстригване на коса е оборудван с 10 ръководството на пити (1.5/6/9/12/15/18/21/ 25 мм) и въртяща се лента 5-та предаване с регулируема дължина на острието (0.5 мм), 1 смазочным масло, 1 четка за почистване, 1 USB кабел за зареждане и 1 адаптер за зарядно устройство.Лесно се проверява дължина на косата и положи разнообразни прически. ✄【Остро и трайно острието от високо стомана】 фризьорски салон машинки за подстригване имат сверхострое острието от високо стомана, което внимателно се полира с помощта на три процеси и най-добрите технологии за автоматично смилане. При работа с режещата глава автоматично затачивается, и колкото по-често го използвате, толкова по-остро ще бъде, което позволява лесно и бързо се режат косата, без да налипания.Поддържайте постоянна скорост на рязане дори и за най-гъста коса. ✄【Мощен и тих мотор】 Този набор от безжични професионални машинки за подстригване на коса е оборудван с мощен двигател с висока скорост на задвижване 7000 об/мин и за бързо рязане.Машина за разкрояване с най-новата технология за намаляване на шума, благодарение на което шумът машинки за подстригване по време на работа е по-малко от 55 db. Осигурете на клиентите си приятна, тиха и приятна прическа. ✄【Батерия с голям капацитет и безжично използване на 】 Машинки за стригане презареждат чрез USB в продължение на 3 часа, което осигурява до 210 минути безжична употреба.Той може да отговори на нуждите на професионален фризьор-стилист в рамките на целия работен ден.И превключвател с намек за ниско зареждане на батерията-10% заряд на батерията, останало - червен индикатор, 5% останало-червен индикатор мига, не се притеснявайте за внезапна загуба на захранването по време на използване. ✄【Подарък за Свети Валентин " и гаранция за една година】 Тези машинки за подстригване на коса за мъже или жени идват в луксозни опаковки, което ги прави идеален подарък за вашите любими / приятелите.На мъжки машинки за стригане ние осигуряваме безпроблемна гаранция за срок от 1 година и приятелско обслужване на клиенти 24 часа в денонощието.Ако имате някакви въпроси, моля, незабавно се свържете с нас.

Други функции

Най-добри сделки