.

.

Инструмент за ремонт на автомобили ORDALI Работен Кутия за инструменти Мотоциклет Набор от Инструменти За Съхранение на Хардуер Набор от инструменти за дома Пълен с ?

Инструмент за ремонт на автомобили ORDALI Работен Кутия за инструменти Мотоциклет Набор от Инструменти За Съхранение на Хардуер

BGN 31.65

Брой продукти
На склад

1 Лекотата на използване и съхранение : быстроразъемный ключ и механизъм за заден ход, лесни за експлоатация. Гуманизированный дизайн : двухкомпонентная гумена дръжка, по-добър и по-удобен захват. Трайност : Изработен от закалена хромованадиевой стомана. Устойчивост на корозия : пълно покритие хром и огледално полиране. Широко се използва в колоездене, открит дросселях, балсами, гайках седалки, крилете на гуми, браво на автомобилни врати и т. Лекотата на използване и съхранение : быстроразъемный ключ и механизъм за заден ход, лесен за работа. Гуманизированный дизайн : двухкомпонентная гумена дръжка, по-добър и по-удобен захват. Трайност : Изработен от закалена хромованадиевой стомана. Устойчивост на корозия : пълно покритие хром и огледално полиране. Широко се използва в колоездене, открит дросселях, балсами, гайках седалки, автобусни крилете, на автомобилни врати замъци и т. Работно кутия за инструменти на мотора, определени за съхранение на хардуер, набор инструменти за дома, пълен с голям набор от инструменти, калъф за джанти на части, чанта за инструменти, инструменти.

Други функции

Най-добри сделки