.

.

SOLUSTRE USB Порт USB Порт USB докинг станция С бързото разширяване на Пристанище Център за Лаптоп USB Сплитер Адаптер за Пренос на Данни Порт за USB hub USB-зарядно устройство USB-?

SOLUSTRE USB Порт USB Порт USB докинг станция С бързото разширяване на Пристанище Център за Лаптоп USB Сплитер Адаптер за

BGN 40.34

Брой продукти
На склад

ДОПЪЛНИТЕЛНИ USB ПОРТОВЕ ЗА ПРЕНОСИМИ компютри - Корпус дизайн точност от алуминиева сплав осигурява устойчивост на топлина и невероятна дълготрайностДОПЪЛНИТЕЛНИ USB портове за ПРЕНОСИМИ компютри -могат да бъдат различни видове USB устройства. Малък по размер, лесно да носите със себе си, когато излизаш на улицата или работите.USB сплитер -plug и play, няма нужда да инсталирате драйвера, лесен за използване, 4 порта могат да бъдат едновременно.USB-порт -plug и play, няма нужда да инсталирате драйвера, лесен за използване, 4 порта могат да бъдат едновременно.Удължител за USB порт-мини размер и лесен за употреба, преносим размер позволява лесно да го вземе със себе си.Списък на пакетите 1 x usb hub Функции - Бързо прехвърляне на данни, хъб USB 3.0 пренос на данни без очаквания, бърз и ефективен USB-порт. -Цвят : както е показано допълнителни портове за лаптоп usb -Порт : USB 3 допълнителни Usb порта за лаптоп. -Мини и портативен, лесен за носене, за да се поддържа чистота на работния плот, да работят и почиват от играта Usb сплитер за лаптоп.71 X0 Usb-хъб за лаптоп. - Подходящ за клавиатура, уеб камера, динамика, USB диск, принтер, компютър, КОМПЮТРИ и т. на Допълнителни USB портове за преносими компютри. - Удължител за няколко USB порта, той може да конвертирате в един от USB-порта на вашия компютър в четири няколко USB порта за лаптоп. -Материал : алуминиева сплав, найлон usb с няколко пристанища -Скорост на трансфер : Usb сплитер с капацитет 5 GB - Пести място на бюрото ви, това е чудесен начин за бърз достъп до вашите USB устройства навсякъде USB хъб.Описание на продукта USB сплитер Ако сте търсили USB-хъб с няколко пристанища, нашият продукт е подходящ за вас, като ви предоставя повече USB портове за използване.USB Порт, който поддържа 4 USB порта, щепсела и да играе, повишаване на ефективността на работа. удължител за usb порта е направен от материал корпус от алуминиева сплав, добро разсейване на топлината осигурява стабилна производителност.

Други функции

Най-добри сделки