.

.

32ШТ Дизайн на ноктите, Планински Кристал, Lorvain 3D AB Диаманти за нокти перлено бял Стил Дизайн Нокти Кристали и Метална Сплав Златни Цвете Окачване за Нокти Разход на ?

32ШТ Дизайн на ноктите, Планински Кристал, Lorvain 3D AB Диаманти за нокти перлено бял Стил Дизайн Нокти Кристали и Метална Сплав Златни

BGN 5.99

Брой продукти
На склад

? На помещение включва : Mailto съдържа общо 32 аксесоар за дизайн на ноктите, има 16 различни стилове на двореца стилове, по 2 във всеки стил, достатъчно на брой и различни стилове, които могат да отговарят на вашите ежедневни нужди в избора ? Качество на изработка : Нашите 3 D окачване за нокти с кристали произведени от висококачествена пластмаса и перли, които са твърди и небьющимися и могат да бъдат използвани повторно; от тях много удобно декориране на ноктите, можете да ги използвате лак за нокти, UV-гел. ? Кристали, смесени форми : Дизайн на тези тренировки за нокти е много специален : пеперуди, цветни фигури и шарки под формата на малки ангелчета, които ще бъдат изключително елегантни, когато се използва за декорация на нокти. ? Достъпни случаи : Тези кристални кристали за нокти може да се използва не само за декорация на ноктите, но и за боди-арт, обувки, дрехи, бижута, занаяти собствените си ръце, а също и за украса на калъфи за телефони, къщи и други предмети за ежедневна употреба. ? Идеален подарък : Декорация на вашия маникюр, тези диаманти ще даде ноктите още повече блясък.Идеален подарък за момичета и дами.Можете да го дари на други хора за Коледа, Свети Валентин, на партито по повод рождения ден и т. Характеристики на кристали за нокти : 3 D декорация за нокти не е лесно полинять или деформира.Дизайн на ноктите с ръцете си : подходящи за декорация на нокти с ръце в ежедневието или на фестивали.Правилният размер : подходящ за вашите естествени нокти и акрилни нокти.Няколко форми : изящна изработка, има 16 различни стилове тренировки за нокти в дворцов стил.Технически характеристики : Материали : пластмаса, изкуствена перла Цвят : както е показано на снимката Размер : както е показано на снимките Брой : 32 бр. Помещение включва : 32 x висулки с кристали за нокти забележка : За тяхното залепване е необходимо да клей (лепило в комплекта не са включени).

Други функции

Най-добри сделки