.

.

Защитно фолио за екрана, съвместима със сензорен екран Ford Ranger Sync3 2019-2023 години на освобождаването, със защита от надраскване, Ударопрочная, Flyingchan, Навигационни аксе?

Защитно фолио за екрана, съвместима със сензорен екран Ford Ranger Sync3 2019-2023 години на освобождаването, със защита от надраскване,

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

1 Настроен в съответствие с оригиналния размер на екрана на вашия Ford Ranger 2019-2020 години на освобождаването, той е идеален. Дизайн край на дъгата 2.5 D, заоблени на допир, не е надраскан, лесно се инсталира, чувствителен към допир. Чувствително на допир, с висококачествена смазка за предотвратяване на пръстови отпечатъци, без да губи първоначалната чувствителност на екрана. Висококачествен панел от закалено стъкло, която може ефективно да защити екрана при удар с тъп устройство. Висока светопропускаемость, ясно показващи реално качество на картината на екрана.Слоеве на защита : Първи слой : олеофобный и гидрофобный, Втори слой : сверхпрочное закалено стъкло, Трети слой : взривозащитен, четвъртия слой : адсорбционный. Дебелината е 0,33 мм, което е по-удобен за използване.Ако тя е равна на 0,2 мм, той е тънък и крехък.Ако това е 0,4 см, а това е сериозно неприятно. 0,33 мм - най-много веднъж.Электростатическая адсорбция, автоматична адсорбция : физически електростатичен принцип, лесен и бърз монтаж, без мехурчета, автоматична адсорбция навигация на екрана в Процеса на инсталиране : 1. Използвайте аксесоар от закалено стъкло за почистване на екрана, за да се гарантира липсата на прах 2. Свалям защитен филм от закалено стъкло 3. Выровняйте отгоре до ръба, за да започне подгонку.Лесно държат за ръце, внимателно натиснете и адсорбция се извършва автоматично. Готово Помещение включва : Защитен слой от закалено стъкло X 1 Аксесоари, изработени от закалено стъкло X 1.

Други функции

Най-добри сделки