.

.

Coshar 4 Опаковане. Метален Държач за каботажните от Дебела Желязна Тел, Държач за Съхранение на Кв. Многоугольных Кръгли подложки, въз основа на подходящи за 4-7 Кабота?

Coshar 4 Опаковане. Метален Държач за каботажните от Дебела Желязна Тел, Държач за Съхранение на Кв. Многоугольных Кръгли

BGN 4.52

Брой продукти
На склад

Размер : 115x115x55 мм /4,53 "x 4,53" x 2,17" (Д * Ш * В)Подходящ за квадратни и кръгли каботажните диаметър 4.Изработен е от матово черен метален материал с антикоррозийным покритие, здрави и издръжливи, за да се използва в продължение на целия срок на служба.Прост дизайн позволява по-лесно да стреля стойка и да го поставите обратно, като направите дома си по-чист.В комплекта са включени 4 комплекта подстаканников, само за ръчно пране, за предотвратяване на ръжда. Размер : 115x115x55 мм/4,53 "x 4,53" x 2,17" (Д * Ш * В).Подходящ за квадратни и кръгли каботажните диаметър 4.Изработен е от матово черен метален материал с антикоррозийным покритие, здрави и издръжливи, за да се използва в продължение на целия срок на служба.Прост дизайн позволява по-лесно да стреля стойка и да го поставите обратно, като направите дома си по-чист.В комплекта са включени 4 комплект за притежателите на подстаканников, само за ръчно пране, за да се предотврати появата на ръжда.Спецификации : Дизайн на подложки под ъгъл 90 градуса със стабилизираща структура на чудесно за демонстрация на вашите подложки, въз основа на кухненски прибори, никаква всячины и дори книги.Здрава тяжеловесная конструкция от чугун стомана.Равномерно и внимателно поставете подложки на масата или бар багажник.Съдържание на опаковката : 4 x поставка за каботажните Параметри : Материал : желязо Цвят : черен Размери : 115x115x55 мм/4,53 "x 4,53"x 2,17" (Д * Ш * В) ️ Забележка : цветовете могат да се различават леко от снимките, поради монитор и яркостта на светлината.Благодаря ви за вашето разбиране.При ръчни измервания може да бъде отклонение от 1-2 мм, моля, разберете.Ако има някакви проблеми с качеството, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще обещаем да върне парите или заменя.

Други функции

Най-добри сделки