.

.

Ключодържатели за обувки, Различни Форми от PVC Анимационни Скъп Заколок за обувки, Аксесоари за обувки, Ключодържатели за Гривна, Украса на обувки, Подарък за момич?

Ключодържатели за обувки, Различни Форми от PVC Анимационни Скъп Заколок за обувки, Аксесоари за обувки, Ключодържатели за Гривна,

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

【Аниме-ключодържатели за обувки】 В комплекта са включени 22шт аниме-ключодържателиПозволете на вашето семейство Или приятел, за да Изберете Модели, които те харесват, За да се направи украса, за да ги Чанта, обувки или гривни са красиви и различни от другите. 【Издръжлив материал】 Окачване за аниме обувки, изработени от водоустойчив PVC, не е лесно отваливаются, не е лесно да се деформира. 【Лесна употреба】 Ключодържатели за обувки са идеални за обувки, запушват, за да се установи ключодържатели за обувки, моля, дръжте ги и поставете под ъгъл от 45 градуса.За да го свали, просуньте ръка в отвора на обувките си, леко натискам с пръсти в долната част на ключодържател, докато той не излезе. 【Забавни ключодържатели 】 Тези дрънкулки за декорация обувки са подходящи за обувки за всеки стил, с дупки, силиконово браслетам с дупки или адаптер за връзки, така че можете да ги носите обувки с шнурками!Прекрасни стръмни амулети, които ще направят вашата обувки забавна. 【Най-добрите подаръци】 Тези аниме-амулети - идеалният подарък за рожден ден, Великден, Коледа, парти и награди за мъже, жени, момчета, момичета, юноши и всички, които обичат аниме.

Други функции

Най-добри сделки