.

.

Подарък Кутия с Панделка, Сгъваема Подарък Кутия с Магнитна капак 8x8x4 Инча, Кутия за предложения приятелките си на булката, Магнитна Подарък кутия за подаръци, Лукс?

Подарък Кутия с Панделка, Сгъваема Подарък Кутия с Магнитна капак 8x8x4 Инча, Кутия за предложения приятелките си на булката,

BGN 3.19

Брой продукти
На склад

【Размер 】 : 8 инча × 8 инча × 4 инча (Д x Ш x В) Моля, проверете размера, отговаря ли тя на вашите нужди.Подарък кутия с капак, панделка и магнитна закопчалка.Нейната лесно да се събере, от ленти лесно се връзвам на лък. 【Здрав и многократна употреба】 : В нашата кутия има по-силни магнити за защелкивающейся капачки.Всяка кутия и включва 4 ъглови етикети, които са двустранно лепило.Разписание на етикети ще ви помогне да запазите формата на кутията, ако искате да ги използвате.Елегантен цвят с панделка в стил деко ще направи опаковката на луксозни кутии прекрасна. 【Материал】 : Изработен е от висококачествен картон, е скрита и мощна магнитна закопчалка, която позволява многократно отваряне и затваряне на полето, без никакви проблеми. 【Подходящ за всички поводи】 : Тази подарък кутия с лък идеален за опаковане на подаръци, като например козметика, парфюми, бельо, изделия ръчна изработка, ръкавици, шалове, детски дрехи и много други.Отличен за празнични и ежедневни опаковане на рождени дни, оферта, булчински душ, сватби, детски душ, Ден на бащата, Ден на майката, Ден на Св. Валентин, Коледа и още много други, за връчване на подаръци. 【Удовлетворение е гарантирано 】 : Нашата служба за поддръжка на клиенти е на разположение в рамките на 24 часа, така че, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви оплаквания или проблеми за нашите празни подарък кутии.

Други функции

Най-добри сделки