.

.

NORJIN Стойка за китара от 2 теми, Универсална Сгъваема Стойка за китара във формата на А-Образна рамка с мека пяна, Подходяща за Акустични Класически електрически кит?

NORJIN Стойка за китара от 2 теми, Универсална Сгъваема Стойка за китара във формата на А-Образна рамка с мека пяна, Подходяща

BGN 29.48

Брой продукти
На склад

Нашата стойка за китара с А-образна рама осигурява паркомясто за любимата електрическа или акустична китараСтоманена конструкция и гумени крачета запазват своята китара на място.Меки облегалки за ръцете се плъзгат за повече стабилност и сигурност.Ако не разполагате с достатъчно място, компактна сгъваема конструкция осигурява удобно съхранение, когато не се използва.Тази стойка за китара, - перфектният аксесоар за сцена, запис или съхранение. идеална за използване в дома, магазина или студиото.Лека и здрава метална конструкция с меки поролоновыми подлакътници и облегалка за защита на вашата китара.Нашата стойка за китара е напълно събрана, така че можете да започнете да я използвате още сега.А-образен дизайн на нашата стойка за китара, като я прави здрава и преносима, така че можете да вземете го със себе си, където и да отидете.Регулируема настройка на ширината, за да съответстват на повечето форми на китари.Нашата стойка за китара е оборудвана с меки подлакътници от пеноматериала ЕВА, които защитават вашата китара от драскотини и повреди.Нескользящие гумени крачета в долната част предпазват от преместване от теглото на китара. 【Стойка за китара в комплект】 Основният корпус е изработен от метал, който е лек и здрав.Монтаж не се изисква, е по-удобен за използване. 【Сгъваема конструкция с А-образна рамка】 Конструкция с А-образна рамка, го прави много здрав и портативни на пода.Не се притеснявайте за това, че китарата ще падне или обърната. 【Защитете своята китара】 Мека ръкохватка от пеноматериала EVA може да защити вашата китара от повреди или драскотини.Нескользящие гумени крачета предпазват от движение от теглото на китара. 【Широко приложение】 Тази сгъваема поставка за китара е подходяща за акустична класическата електрическа бас-китара, хавайска китара, банджо, цигулка. 【Отлично Обслужване】 Ако имате някакви въпроси или притеснения, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Нашата политика е да предложим на нашите клиенти възможно най-доброто обслужване. 【Стойка за китара в комплект】 Основният корпус е изработен от метал, който е лек и здрав.Монтаж не се изисква, е по-удобен за използване. 【Сгъваема конструкция с А-образна рамка】 Конструкция с А-образна рамка, го прави много здрав и портативни на пода.Не се притеснявайте за това, че китарата ще падне или обърната.

Други функции

Material:
Steel, Rubber and EVA foam
Най-добри сделки