.

.

Индустриална мрежа NG2090-164 Vexar LDPE Superduty Еластичен защитен ръкав с диаметър от 10 до 12 инча, зелен (Кутия на 164 ft)

Индустриална мрежа NG2090-164 Vexar LDPE Superduty Еластичен защитен ръкав с диаметър от 10 до 12 инча, зелен (Кутия на 164 ft)

BGN 146.93

Брой продукти
На склад

Универсални тежкотоварни ръкави са произведени от полиетилен с ниска плътностТези еластични мрежести ръкави лесно се разтягат в широка гама от размери и форми на части.Осигуряване на мека възглавница "по форма" за икономична защита от износване, драскотини, чипс и корозия. диаметър от 10 "до 12".Предлага се в зелен цвят. Универсални тежкотоварни ръкави са произведени от полиетилен с ниска плътност.Тези еластични мрежести ръкави лесно се разтягат в широка гама от размери и форми на части.Осигуряване на мека възглавница "по форма" за икономична защита от износване, драскотини, чипс и корозия. диаметър от 10 "до 12".На разположение в зелен цвят.Универсални ръкави superduty са произведени от полиетилен с ниска плътност, но те са по-тежки, с по-малко разстояние между нишки, отколкото при нашия стандарт на окото netguard, но при това притежава голяма еластичност.Тези еластични мрежести ръкави лесно се разтягат в детайли най-различни размери и форми, като същевременно осигуряват мека възглавница "по форма" за икономична защита от износване, драскотини, чипс и корозия. диаметър от 10 "до 12".Предлага се в зелен цвят.

Други функции

Най-добри сделки