.

.

Чекмеджето Cabilock Кутия под Масата, Под Масата Кутия за съхранение Чекмеджета на Масата Чекмеджето на Масата, Кутии за съхранение на Сенки За очи Тава за Маса Кутия з?

Чекмеджето Cabilock Кутия под Масата, Под Масата Кутия за съхранение Чекмеджета на Масата Чекмеджето на Масата, Кутии за съхранение

BGN 8.07

Брой продукти
На склад

С Лепкава тайния КУТИЯ - можете да го инсталирате под масата, не заема много място, като придава на вашия работен плот ред и създава усещане за радост.Скрит титуляр за моливи-под кутия за моливи на бюрото; Той може да съхранявате вещите си в добър ред, който да е лесно да падне, просто и практично, можете лесно да го инсталирате.Органайзер за съхранение под МАСАТА-без следа от инсталиране, паста, му е лесно да падне, благодарение на голям капацитет, той може да побере няколко теми, да направи вашата стая подреден.ЧЕКМЕДЖЕТО ПОД МАСАТА - ТАВА ЗА ОФИС ЧЕКМЕДЖЕТА - Поставете го на подходящо място, отличаващ се с гладка повърхност той няма да навреди на ръце, можете да бъдете сигурни.Настолен скрит организатор - Конструкция без перфорация, можете да изберете подходящото място за поставяне на кутия за съхранение, че е много просто.Пратката включва 1 х чекмеджето под масата Характеристики -Залепваща дизайн ви позволява лесно да инсталирате чекмеджето под масата, не е лесно пада, много полезен и практичен държач за сенки за очи. -Можете да изберете най-удобното положение, за да фиксирате кутията на гладка повърхност, това може да спести място за настолен организатор на вашия работен плот. -Можете да го инсталирате под масата, не заема много място, като придава на вашия работен плот ред, създава усещане за щастие под притежател на масата. -Материал : полипропилен тава за писалки под масата -Цвят : бял под кутия за съхранение на масата -Конструкция без перфорация ви дава възможност да изберете подходящо място за поставяне на кутия за съхранение, което е много удобно под органайзерами на масата. -Този настолен органайзер е подходящ за офис, класна стая, клас, кухни, спални и т., лесно да се пренасят под настолен органайзер.70 X2 за монтиране на скрито настолен организатор.Описание на продукта Работен шкаф за офис на Нашия органайзер под масата - чудесен помощник в работата и ежедневието. държач за сенки за очи, Можете лесно и бързо да се сдобият с това, което ви трябва, без разваляне на други елементи.скрит тава за дребни неща, Подходящи за дома, офиса, училището, класната стая, хол, кухня и т. и плъзгаща се тава за моливи, Скрит под бюрото си, той пълноценно използва пространството под масата, за да се избегне празна загуба на място.

Други функции

Най-добри сделки