.

.

Индивидуален лека нощ 3D Сърце USB САМ Moon Night Lamp, Индивидуален Лунен Лампа със снимка и текст, персонални лунна светлина (таймер 16 цвята, 20 см)

Индивидуален лека нощ 3D Сърце USB САМ Moon Night Lamp, Индивидуален Лунен Лампа със снимка и текст, персонални лунна светлина

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

Персонализирано 3 D лека нощ Moonlight със собственото си изображение и текст, спокоен и креативен декоративна лампаКато щракнете върху "Конфигуриране сега" и свалите любимите си снимки и текст.Ако не можете да добавите своя собствена снимка, можете да ни изпратите информация, която искате да персонализирате по електронната поща.Лунна лампа е изработена от екологично чисти разлагаемых материали PLA на материалното и безопасно за околната среда.Можете да бъдете сигурни, че бебето се възползва.На лунната светлина се използва технология за 3 D печат, както повърхност на лунната светлина е много близо до тази на луната. новост и чар, е невероятно.Лунна лампа с регулируема яркост, пълна с атмосфера на мистерия и романтика, това е страхотна и креативен подарък за Коледа, Свети Валентин, рождени дни, парти, сватба, годишнина, нов дом, на един любовник, на деца, детска, спалня, хол, детска стая.Ако вие изпитвате стрес или не можете да се отпуснете, на лунна светлина може да помогне.Неговата мека светлина създава спокойна и продуктивна атмосфера, когато се готвите за изпити или да работят в офиса.Добре дошли в нашия магазин!Име на продукта : Лунна лампа за 3 D печат Материал : екологично чисти-разградими материалыПЛА на Производствения процес : -3 D печат Източник на светлина : led Цвят : 16 цвята с дистанционно управление, 2/3 цветове без дистанционно управление.Източник на захранване : USB DC 5 400 mah Време за зареждане : от 2 до 5 часа Време за работа : 8-10 часа (зависи от яркостта) Диаметър : 15 см, 18 см, 20 вижте Как да изберете картина? 1. уверете се, че изображението е ясно. снимка в половин ръст, с ясно лице е най-добрият.Как да използвате : 1. Докоснете метална пръстена в долната част на лунна светлина на лампата, за да включите / изключите светлината и промяна на цвета. Дълго кликнете върху метален пръстен, за да регулирате яркостта. Поставете конектора на постоянен ток с метален пръстен в долната част на лунната светлина за зареждане, червен индикатор винаги да свети по време на зареждане.Червен индикатор автоматично ще се изключи при пълно зареждане.16 цветовете един с дистанционно управление 24keys може да управлява лунната светлина. Ако ръката ви е прекалено суха, или температурата е прекалено ниска, индикаторът може да не реагира.

Други функции

Най-добри сделки