.

.

Навеждане Поцинкована ролка телени огради, Телени мрежи за пилони от flex кабел, Мрежа за клетки за домашни птици, Мрежа от неръждаема стомана за фехтовка животни, Фу?

Навеждане Поцинкована ролка телени огради, Телени мрежи за пилони от flex кабел, Мрежа за клетки за домашни птици, Мрежа

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

✦ Технически характеристики на : Лифт мрежа от неръждаема стомана се предлага в 3 избраните проекти тел : 2 мм / 25 мм / 3 мм размер на мрежата : 10 виж има различни размери по ваш избор.Моля, свържете се с мен, ако ви трябва. Прилагането на ✦ : Широко използван в загородках на зоологическата градина.Ограда защита от падане от покрив, ограда, неръждаема стомана блокиране.Огради за защита на стълби, огради за защита на градина. Мрежа за общински огради, телени мрежи, за растенията, плетени метални телени клетки за животни. ✦ Траен : Тази метална мрежа сплетена и изравнена от няколко направления тел от неръждаема стомана 304, за да се гарантира висока здравина, трайност и устойчивост на корозия.Идеален за вътрешно и външно използване, с изключение на крайбрежните зони. ✦ Защитна мрежа : Защитна мрежа за предотвратяване на падането на деца и домашни любимци през пролуката между парапет на балкона и стълба.Можете също така да украсяват различни мебели и предмети от интериора. ✦ Лесно се нарязва : по-голямо заплитане не е твърде трудно, материал ще скрученную форма, той е гъвкав и да се огъват, като се придава желаната форма и лесно се полага. ✦ Характеристики : 1. Окото притежава висока якост, висока еластичност, широка гама от применений2. обработка на повърхността, е липсата на брус след полиране, стандартен размер, плавно сетка3. Вирбел с висока якост за защита на животните, нарушители и селскостопански износване 4. здрава метална мрежа за катерене по растенията от неръждаема стомана, градинска ограда, стълбище, защита на мост✦ Технически характеристики : Заглавие : Поцинкована жично ограда Материал : неръждаема стомана 304 с Дебелина : 2 мм/2.5 мм/3 мм Размер : 10 см Размер : (широчина x дължина) - различни размери по ваш избор, подкрепа за настройките на Функции : Защита/безопасност/предотвратяване на течове/защита от кражба/декорация Характеристики : стабилна производителност, висока якост, висока якост на опън, здрав и издръжлив, по-дълъг живот, точно окото, хомогенна структура, голяма дебелина, антистатични Приложими сцена : предотвратяване на падане, защита от падане, защита на мостове, стълби, училища, детски градини, жилищни домове, зоологически градини и т.✦ Осъществяване списък : Ролка стоманени тросовой на окото x 1✦ Съвети : Нашата тел навива в една тръба за лесно пренасяне.

Други функции

Най-добри сделки