.

.

Детски гърне, детско столче за хранене за приучения да гърне, Пътен гърне, Детско преносимо столче за приучения към гърне със защита от пръски вода, Детски гърне за ?

Детски гърне, детско столче за хранене за приучения да гърне, Пътен гърне, Детско преносимо столче за приучения към гърне със

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

Удобен материал, сладък дизайн, удобни за съхранение, може да помогне на децата е добре да се ползват тоалетнаСедалка за приучения към гърне за детето /Децата/Kids.Устойчиви към приплъзване материал на долния ръб задържа пота на място.Разглобяема конструкция, лесен за почистване.Полипропилен материал е безопасен за деца и детска кожа.Удобен материал, сладък дизайн, удобни за съхранение, може да помогне на децата е добре да се ползват тоалетна.Седалка за приучения към гърне за детето /Децата/Kids.Устойчиви към приплъзване материал на долния ръб задържа пота на място.Разглобяема конструкция, лесен за почистване.Полипропилен материал е безопасен за деца и детска кожа.Подходящ за ранно приучения деца до тоалетните Име на продукта : Детски туалетМатериал : PP Подходяща възраст : 0-6 години Броят на : 1. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори могат да се появят леки хроматични аберации, моля, разберете. Поради ръчно измерване, моля, оставяйте една малка грешка, моля превалируйте в обемно изражение, благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по имейл, и ние ще решим проблема възможно най-скоро. Поздравете вашите мнения и препоръки, за да можем да ви предоставят по-добри продукти и услуги.➤ Обикновено, логистика обикновено се изпраща в рамките на 1-3 дни, а за очаквания час на пристигането си е 9-15 дни.

Други функции

Най-добри сделки