.

.

CASAFUN Аниме Раница Обяд-Бокс Чанта за Моливи 3 бр. Модерен раница С Принтом Карикатура Случайни Раница За Тийнейджъри Слот Фенове на Подаръци.

CASAFUN Аниме Раница Обяд-Бокс Чанта за Моливи 3 бр. Модерен раница С Принтом Карикатура Случайни Раница За Тийнейджъри Слот Фенове на Подаръци.

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

【Вместительное хранилище】- В този комплект от 3 теми на достатъчно място за извършване на всичко необходимо за работа или пътуване 【Вдъхновен от аниме】 - Покажете любовта си към аниме С помощта на тези уникални и атрактивни модели. 【Нов дизайн】 - Нашата раница, чанта за обяд и чанта за моливи имат забавен дизайн, който със сигурност ще ви издадат. 【Издръжлив и лесен】- Изработен от висококачествени материали, нашата раница осигурява отлична здравина и удобство при носене през целия ден. 【Универсално използване】 - Използвайте този комплект за работа, пътуване или дори като на стилен раница за активна почивка. 【Вместительное хранилище】- В този комплект от 3 теми на достатъчно място за извършване на всичко необходимо за работа или пътуване. 【Вдъхновен от аниме】 - Покажете любовта си към аниме С помощта на тези уникални и атрактивни модели. 【Нов дизайн】 - Нашата раница, чанта за обяд и чанта за моливи имат забавен дизайн, който със сигурност ще ви издадат. 【Издръжлив и лесен】- Изработен от висококачествени материали, нашата раница осигурява отлична здравина и удобство при носене през целия ден. 【Универсално използване】 - Използвайте този комплект за работа, пътуване или дори като на стилен раница за активна почивка.Представяме ви комплект от 3 теми "Аниме раница + чанта за обяд + чанта за моливи", е идеалният спътник за любителите на аниме и новостите!В комплекта са включени Просторен раница, удобна чанта за обяд и чанта за моливи, всички те са украсени с атрактивни рисунки в стил аниме.Раницата има Няколко отделения и джобове, които ще Ви помогнат да организирате нещата си.Основно отделение, достатъчно голям, за да побере учебници, папки и други стоки от първа необходимост, а като на Предни джоба, идеална за съхранение на малки предмети, като например химикалки, моливи и телефони.В раницата също има Два странични джоба, в които могат да се съхраняват бутилки с вода или с Чадъри.Пакет за обяд Изолиран, за да се запази храната свежа и прохладна през целия ден.Той е с Просторно вътрешно отделение, в което могат да се настанят Различни съдове за хранене, както и преден джоб, в който може да се сложи на Прибори, салфетки и други малки предмети.Чанта за моливи е предназначен за съхранение на всичките си пособия за писане и рисуване на едно място.

Други функции

Най-добри сделки