.

.

Поставка за Котел, Кошница-двойна котела от неръждаема стомана за приготвяне на храна, Аксесоари за Тенджери за бързо приготвяне, през Цялата Титуляр за подаване н?

Поставка за Котел, Кошница-двойна котела от неръждаема стомана за приготвяне на храна, Аксесоари за Тенджери за бързо приготвяне,

BGN 7.33

Брой продукти
На склад

【Високо качество】 е Изработен от сгъсти неръждаема стомана, която е безопасна, нетоксична и трайни за дълго използване гладка повърхност и заоблени ръбове за лесно почистване, ръчно пране и незабавно сушене. 【Равномерно нагряване】 Тази двойна котела от неръждаема стомана има няколко равномерно разпределени дупки за равномерно и бързо затопляне, опазването на хранителни вещества и естествен вкус на храната. 【Стабилност】 Свалящ V-образна стойка, здрава и удобна за използване.Дръжте решетката за готвене на пара далеч от дъното на тигана и защитени параход от високи температури. 【Многофункционален】 Поставка за готвене на пара може да се използва с кърпа за готвене на пара за постигане на антипригарного ефект, а също и като котел за приготвяне на хляб, яйца, охлаждаща поставка и котел за тигани. 【Широк спектър на приложение】 Параход за тенджери, може да се използва не само като един параход, но и като охлаждащата багажник, поставка за саксии.Подходящ за готвене на пара и подгряване на храни и консерви.Например, риба, приготвени на пара.Характеристики : 1. Изработен е от сгъсти неръждаема стомана, която е безопасна, нетоксична и трайни при продължителна употреба. Увеличете конструкцията на скобата за защита на котел от висока температура. Свалящ V-образна стойка, здрава и удобна за използване. Гладка повърхност и заоблени ръбове позволяват да се избегне нараняване на ръцете. Интензивни дупки за равномерно и бързо нагряване.Параметри : Тип на продукта : двойна котела за готвене Материал : Неръждаема стомана Цвят : сребърен Размер : S : 20 *20 * 5 см / 7.9 инча (приблизително) M : 24*24* 5 см / 9,5* 9,5 * 1,9 инча (приблизително) L : 26*26* 5 см / 10.) Осъществяване Списък : 1 * Тава за чифт Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение 0-1 инч от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт. Моля, обърнете внимание, че един нов вид и стария вид на този продукт, ще бъдат изпратени на случаен принцип, и се уверете, че няма да възрази, преди да поръчате.

Други функции

Item Type:
Cooking Steamer
Material:
Stainless steel 
Color:
SilverSize
Package List:
1 * Steam Tray :
Note:
1. Please allow 0-1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.3. Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.  :
Най-добри сделки