.

.

6 Бр., Цвете Шнола за Коса за Малки Момичета, Панделки, Розови Щипки за коса с Рози, На Лигавицата, Обилна Лента в голям Рубчик, Бутиков Шнола от Крокодилска Кожа за Де?

6 Бр., Цвете Шнола за Коса за Малки Момичета, Панделки, Розови Щипки за коса с Рози, На Лигавицата, Обилна Лента в голям Рубчик,

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

Фиби-лъкове за коса : Метална шнола от кожа на алигатор с подплата /памук / пластмасови цветя / перли, отлична изработка, без вреда за косатаКакво ще получите - в комплекта са включени 6 опаковки цветен фиби за коса с комфортна текстура и приятен дизайн, красиви аксесоари за коса за момиченца.Тези цветни щипки за коса с розови рози, аксесоари за коса, щипки от крокодилска кожа - перфектният инструмент за даване на вашите момичета наистина привлекателен вид, много популярна сред младите момичета, деца, тийнейджъри, и т. Тези ярки аксесоари за коса, щипки от крокодилска кожа са идеални за гумени ленти за коса, работи, подарък опаковки, модни аксесоари, тези уникални панделки за коса с клип от крокодилска кожа - перфектният подарък за всеки повод. 100% чисто нов и високо качество.Материал : Метална шнола от кожа на алигатор с подплата /Памук / Пластмасови цветя / перли. ; Размер на banta за коса : всеки цветен шнола с размери около 3 инча и дължина на скоба от кожа на алигатор е 1,9 инча Предпоставка включва 6 бр. красивите цветни фиби за коса Всеки цветен шнола за коса за момичета има клипс от кожа на алигатор, напълно покрити с лента в голям рубчик, която е лесно да се движат и тя да остане на място, голям лък много по-лесно да привлече вниманието на околните, което прави прическата по-очарователна и привлекателна.Идеален подарък : Тези цветни щипки за коса-лъкове за коса ще се превърне в идеален подарък за всеки повод!Рождени Дни, Детски душ, Подаръци за деца, Коледа и много повече!.

Други функции

Най-добри сделки