.

.

Смарт адаптер EF/EF-S обектив Sony E-Mount T, Преходни пръстен за обектива автоматично фокусиране за обектив Canon EF / EF-S за камера Sony E-Mount (CEF-SE)

Смарт адаптер EF/EF-S обектив Sony E-Mount T, Преходни пръстен за обектива автоматично фокусиране за обектив Canon EF / EF-S за камера

BGN 52.00

Брой продукти
На склад

Функция високоскоростен afПозлатени контактни щифтове осигуряват отлична проводимост.Прехвърляне на информация за данни от EXIF на камерата. Поддържа се функцията за стабилизиране на обектива.Вграден USB порт за актуализация на фърмуера.Метален корпус от алуминиева сплав.Съвместими обективи : за серия обективи на Canon EF/EF-S. Съвместими камери : за камери Sony с впръскване на стена.Режим на фокусиране : Автоматично фокусиране.Обновяване на фърмуера : порт за обновяване на USB. Размер : 6,9 * 3 см /2,72 * 1,18 инча. Съвместим с камера Sony E-mount : A7/A9/A7 S/A7 II/A7 S II/A7 R II/ A7 R/A5300/A6000/A6300 A6500. Съвместим със Sony PXW-FS5 M2/NEX-7/NEX-FS100. CEF-SE предава информация за EXIF данни на камерата.Благодарение на метална впръскване на контактите той значително подобрява проводимостта и ефективно предава EXIF информацията.В режим на CDAF (автофокус с определението на контраст), от която да се изпълнява на фокусиране, можете да преместите на обектива, за да подобрите изображението областта на фокусиране, което прави снимките по-чисти и увеличаване на вероятността от успешна фокусиране; В режим на PDAF можете да намалите разстояние на фокусиране, за да се ускори процесът на фокусиране, скоростта на фокусиране е по-висока.Поддържа високоскоростен авто фокус, осигурява плавно фокусиране и по-професионални снимки.Можете да настроите блендата директно от фотоапарата, за да управлява действителната бленда на обектива.Поддръжка - това е функция стабилизация на обектива.Вграден USB порт за актуализации на фърмуера.

Други функции

Най-добри сделки